GP24 Media

LATEST POSTS

Sergio Perez consideră că are nevoie de maxim cinci curse pentru a se adapta în noua sa echipă

Vizualizări: 10618

Unul dintre transferurile cele mai importante în perioada de presezon a fost Sergio Perez. După șapte sezoane petrecute de pilotul mexican alături de Force India și Racing Point, el va face pasul în 2021 alături de Red Bull Racing.

În testele din Bahrain, pilotul mexican a fost mai mereu în umbra lui Max Verstappen, dar, așa cum a afirmat chiar el, încă are nevoie de timp pentru a se adapta noului monopost pus la dispoziție de Red Bull Racing. Sergio Perez a fost cam cu aproximativ o secundă sub referința internă semnată de Verstappen.

Astfel, înaintea noului sezon, Perez a vorbit despre noul challenge, dar și despre cât curse va avea nevoie pentru a se adapta pe deplin noii sale echipe. Pilotul mexican consideră că pentru a se considera pe deplin integrat în noua structură, are nevoie de maxim curse.

“Nu am avut prea mult timp la dispoziție. A fost cel mai scurt presezon din întreaga mea carieră. Încă am foarte multe lucruri de învățat despre mașină pentru a scoate potențialul maxim din ea. Tot ce pot face e să rămân calm și să iau primele curse așa cum vin.” a declarat Sergio Perez.

“Trebuie să rămân calm și să am răbdare. Împreună cu inginerii și mecanicii mei, va trebui să lucrăm foarte mult. Cred că am nevoie de maxim curse pentru a mă adapta pe deplin noului context, noilor condiții, să înțeleg pe deplin cum funcționează monopostul și echipa. Scurt spus, cinci curse cred că sunt suficiente.” a concluzionat pilotul mexican.

În 2020, Sergio Perez a obținut prima sa victorie din carieră în Bahrain. Totodată, la finalul sezon, el a obținut cea mai bună clasare din carieră în clasamentul general, reușind să încheie stagiunea pe poziția a patra. Astfel, după aceste performanțe, el a semnat un acord pe un sezon alături de Red Bull Racing, acolo unde va concura alături de Max Verstappen.
Noul sezon al Campionatului Mondial de Formula 1 va debuta pe 28 martie, cu prilejul Marelui Premiu al Bahrainului.
Sursa: Motorsport.com
Photocredit: Motorsport.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES