Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Sergio Perez consideră că are nevoie de maxim cinci curse pentru a se adapta în noua sa echipă

  Unul dintre transferurile cele mai importante în perioada de presezon a fost Sergio Perez. După șapte sezoane petrecute de pilotul mexican alături de Force India și Racing Point, el va face pasul în 2021 alături de Red Bull Racing.

  În testele din Bahrain, pilotul mexican a fost mai mereu în umbra lui Max Verstappen, dar, așa cum a afirmat chiar el, încă are nevoie de timp pentru a se adapta noului monopost pus la dispoziție de Red Bull Racing. Sergio Perez a fost cam cu aproximativ o secundă sub referința internă semnată de Verstappen.

  Astfel, înaintea noului sezon, Perez a vorbit despre noul challenge, dar și despre cât curse va avea nevoie pentru a se adapta pe deplin noii sale echipe. Pilotul mexican consideră că pentru a se considera pe deplin integrat în noua structură, are nevoie de maxim curse.

  „Nu am avut prea mult timp la dispoziție. A fost cel mai scurt presezon din întreaga mea carieră. Încă am foarte multe lucruri de învățat despre mașină pentru a scoate potențialul maxim din ea. Tot ce pot face e să rămân calm și să iau primele curse așa cum vin.” a declarat Sergio Perez.

  „Trebuie să rămân calm și să am răbdare. Împreună cu inginerii și mecanicii mei, va trebui să lucrăm foarte mult. Cred că am nevoie de maxim curse pentru a mă adapta pe deplin noului context, noilor condiții, să înțeleg pe deplin cum funcționează monopostul și echipa. Scurt spus, cinci curse cred că sunt suficiente.” a concluzionat pilotul mexican.

  În 2020, Sergio Perez a obținut prima sa victorie din carieră în Bahrain. Totodată, la finalul sezon, el a obținut cea mai bună clasare din carieră în clasamentul general, reușind să încheie stagiunea pe poziția a patra. Astfel, după aceste performanțe, el a semnat un acord pe un sezon alături de Red Bull Racing, acolo unde va concura alături de Max Verstappen.
  Noul sezon al Campionatului Mondial de Formula 1 va debuta pe 28 martie, cu prilejul Marelui Premiu al Bahrainului.

  Sursa: Motorsport.com

  Photocredit: Motorsport.com  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss