GP24 Media

LATEST POSTS

Sergio Perez va continua la Force India în sezonul 2019

Vizualizări: 12825

Racing Point Force India, sunt încântați să anunțe că Sergio Perez a convenit o prelungire a contractului său și va concura pentru echipă și în 2019.

Mexicanul este momentan pe locul șapte în clasamentul piloților, cu 53 de puncte și va continua cu echipa pentru al șaselea sezon. Acesta s-a alăturat echipei în 2014 după o perioadă scurtă și dificilă alături de McLaren.

Otmar Szafnauer, directorul echipei si CEO al Racing Point Force India: “Sunt încantat că Sergio va continua călătoria cu noi în 2019. În ultimii cinci ani, Sergio și-a confirmat poziția ca și unul dintre cei mai talentati și consecventi piloți de pe grila Formula 1. El ne oferă o stabilitate valoroasă în continuare, iar asta este un avantaj imens pentru echipă. Având în vedere că începem un nou capitol interesant din viața acestei echipe, suntem abslout încântați că Sergiova concura alături de noi în continuare .

Sergio Perez: “Sunt foarte fericit să îmi anunț în sfârșit viitorul și sunt foarte motivat când vine vorba de anul 2019. Force India este casa mea din 2014 această echipă mi-a permis să cresc în calitate de pilot și să îmi arăt abilitățile pe circuit. Am avut parte de mult succes în ultimele cinci sezoane, dar cred ca lucruri chiar mai bune vor veni de acum înainte. Noua investiție de care se bucură echipa mă umple de încredere și sunt foarte încântat de viitor.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES