More

  Latest Posts

  Sergio Perez va continua la Force India în sezonul 2019

  Racing Point Force India, sunt încântați să anunțe că Sergio Perez a convenit o prelungire a contractului său și va concura pentru echipă și în 2019.

  Mexicanul este momentan pe locul șapte în clasamentul piloților, cu 53 de puncte și va continua cu echipa pentru al șaselea sezon. Acesta s-a alăturat echipei în 2014 după o perioadă scurtă și dificilă alături de McLaren.

  Otmar Szafnauer, directorul echipei si CEO al Racing Point Force India: “Sunt încantat că Sergio va continua călătoria cu noi în 2019. În ultimii cinci ani, Sergio și-a confirmat poziția ca și unul dintre cei mai talentati și consecventi piloți de pe grila Formula 1. El ne oferă o stabilitate valoroasă în continuare, iar asta este un avantaj imens pentru echipă. Având în vedere că începem un nou capitol interesant din viața acestei echipe, suntem abslout încântați că Sergiova concura alături de noi în continuare .

  Sergio Perez: “Sunt foarte fericit să îmi anunț în sfârșit viitorul și sunt foarte motivat când vine vorba de anul 2019. Force India este casa mea din 2014 această echipă mi-a permis să cresc în calitate de pilot și să îmi arăt abilitățile pe circuit. Am avut parte de mult succes în ultimele cinci sezoane, dar cred ca lucruri chiar mai bune vor veni de acum înainte. Noua investiție de care se bucură echipa mă umple de încredere și sunt foarte încântat de viitor.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss