More

  Latest Posts

  Sergio Perez a semnat cu Red Bull pentru 2021, iar Albon va fi pilot de rezervă

  În 2020 s-au făcut numeroase schimbări pe grilă, unele destul de surprinzătoare, cum ar fi faptul că Sergio Perez îl va înlocui pe Alex Albon, la Red Bull în 2021. Albon, a cărui poziție, în cadrul echipei, a fost analizată îndelung, va face un pas în spate, devenind pilot de rezervă pentru Red Bull.

  După ce și-a pierdut locul de la Aston Martin (Racing Point), la începutul anului, în favoarea lui Sebastian Vettel, părea că Perez va trebui să rămână pe margine, în 2021, chiar și după victoria spectaculoasă din Sakhir. Dar după o mișcare care va cauza o sărbătoare națională în Mexic, Red Bull a decis că pilotul de 30 de ani, va fi capabil să se lupte cu monoposturile Mercedes în 2021.

  Perez a demonstrat de-a lungul carierei, că este unul dintre cei mai rapizi și consecvenți piloți, având 10 podiumuri și o victorie, deși nu s-a bucurat niciodată de un monopost din fruntea plutonului. Checo a fost pilot al Academiei Ferrari, apoi a ajuns la Sauber, McLaren și Force India/Racing Point, pe parcursul a 191 de Grand Prix-uri. Anul acesta s-a clasat pe locul 4, în clasamentul piloților, deși a ratat două curse, din cauza infecției cu Covid-19.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss