GP24 Media

LATEST POSTS

Sergio Perez a semnat cu Red Bull pentru 2021, iar Albon va fi pilot de rezervă

Vizualizări: 10308

În 2020 s-au făcut numeroase schimbări pe grilă, unele destul de surprinzătoare, cum ar fi faptul că Sergio Perez îl va înlocui pe Alex Albon, la Red Bull în 2021. Albon, a cărui poziție, în cadrul echipei, a fost analizată îndelung, va face un pas în spate, devenind pilot de rezervă pentru Red Bull.

După ce și-a pierdut locul de la Aston Martin (Racing Point), la începutul anului, în favoarea lui Sebastian Vettel, părea că Perez va trebui să rămână pe margine, în 2021, chiar și după victoria spectaculoasă din Sakhir. Dar după o mișcare care va cauza o sărbătoare națională în Mexic, Red Bull a decis că pilotul de 30 de ani, va fi capabil să se lupte cu monoposturile Mercedes în 2021.

Perez a demonstrat de-a lungul carierei, că este unul dintre cei mai rapizi și consecvenți piloți, având 10 podiumuri și o victorie, deși nu s-a bucurat niciodată de un monopost din fruntea plutonului. Checo a fost pilot al Academiei Ferrari, apoi a ajuns la Sauber, McLaren și Force India/Racing Point, pe parcursul a 191 de Grand Prix-uri. Anul acesta s-a clasat pe locul 4, în clasamentul piloților, deși a ratat două curse, din cauza infecției cu Covid-19.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES