More

  Latest Posts

  Sergio Marchionne, a murit în vârstă de 66 de ani.

  Fostul director executiv al producătorului de automobile Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, a murit în spital în Zurich în vârstă de 66 de ani. El a fost înlocuit cu patru zile în urmă, când starea de sănătate sa înrăutățit după complicațiile chirurgiei pe umărul său drept.

  Dl Marchionne, care a fost și președintele lui Ferrari, a condus compania combinată timp de mai mult de un deceniu și a planificat să demisioneze anul viitor. Dl. Marchionne a fost urmat de britanicul Mike Manley, șeful departamentului Jeep al companiei italiene americane.

  „Din păcate, ceea ce ne-a temut sa întâmplat sa întâmplat. Sergio Marchionne, om și prieten, a dispărut”, a declarat președintele grupului John Elkann, membru al familiei Agnelli care controlează compania. Domnul Elkann a apreciat „valorile umanității, responsabilității și spiritului deschis al domnului Marchionne”. El a adăugat: „Familia mea și cu mine vom fi întotdeauna recunoscător pentru ceea ce a făcut.”

  Stil de viață; Workaholic 
  Domnul Marchionne a fost văzut ca forța motrice a creșterii Fiat-Chrysler. Recunoscut pentru jumperii săi negri, stilul ascuțit și stilul de viață workaholic, el este creditat pentru a salva atât Fiat, cât și Chrysler de la faliment. Contabil și avocat prin antrenament, dl Marchionne sa alăturat Fiat în 2004 după moartea patriarhului său Gianni Agnelli.

  În 2009, a prezidat fuzionarea Fiat cu Chrysler, care a fost apoi cea de-a treia construcție de mașini din SUA. El a realizat două succese reușite de la grupul fuzionat – mai întâi, brațul său de tractoare în 2011, care a devenit CNH Industrial, apoi Ferrari, plutitor în 2016. Până în acest an, dl Marchionne a reușit să distrugă grupul – o grămadă de datorii de 13 miliarde de dolari, ceea ce el a descris ca fiind un proces „vindecător” pentru două companii care, de atâta timp, erau asociate cu eșecul.

  „Marele lider”
  Dl Marchionne a fost, de asemenea, o figură importantă în lumea Formulei 1 și după ce a preluat conducerea în 2014, Ferrari a supravegheat o restructurare majoră a echipei de curse. El a format o alianță puternică cu Mercedes, luptând împotriva schimbărilor majore ale sportului planificat de noii proprietari Liberty Media pentru anul 2021.

  Dl. Marchionne a amenințat de mai multe ori că va scoate Ferrari din F1 după 2020 dacă nu ar fi mulțumit de schimbări. Chase Carey, directorul executiv al F1, la descris pe dl Marchionne drept „un mare lider”, atât pentru sport, cât și pentru lumea afacerilor, în general.

  „El a condus cu mare pasiune, energie si introspectie si sa inspirat in jurul lui. Contributiile sale la Formula 1 sunt incomensurabile.” El a fost, de asemenea, un adevarat prieten pentru noi toti si el va fi profund ratat „.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss