Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Șeful WEC, Neveu, va renunța la poziția sa la sfârșitul anului 2020

  Gerard Neveu, CEO al Campionatului Mondial de Anduranță FIA și al Seriei Europene Le Mans, se va retrage din poziția sa la sfârșitul sezonului. Neveu a fost numit de ACO în 2011 pentru a supraveghea desfășurarea Campionatului Mondial de Anduranță, succesorul Intercontinental Le Mans Challenge. Între 2012 și 2020, WEC a prezentat prototipuri hibride LMP1 de la Audi, Porsche și Toyota, precum și GT-uri din fabrică precum Porsche, Aston Martin, Ferrari, Ford și BMW.

  Campionatul trece într-o nouă eră Le Mans Hypercar în 2021, dar va face acest lucru fără Neveu la conducere. Neveu își părăsește poziția la Le Mans Endurance Management, compania mamă a WEC și European Le Mans Series „pentru a urmări noi provocări în cariera sa profesională”.

  „După nouă ani de conducere a acestui superb program de motorsport, cred că este timpul pentru mine să predau ștafeta și să lasînceapă o nouă etapă în organizație, sub conducerea lui Pierre Fillon”, a declarat Neveu.”

  Pagini excelente în cărțile de istorie ale cursei de anduranță se vor deschide în câteva luni, în special odată cu sosirea LMH și LMDh, și nu am nicio îndoială cu privire la succesul de care vor avea parte aceste campionate sub tutela ACO.”

  „Până atunci, voi face tot posibilul să termin sezonul 2020 în cel mai bun mod . Apoi vă fi timpul să pornesc pe o altă cale personală în 2021.”

  Președintele ACO, Pierre Fillon, a adăugat: „În crearea și, mai presus de toate, dezvoltarea campionatului nostru mondial de anduranță FIA, Gerard Neveu a fost unul dintre elementele fundamentale.”

  „ACO și WEC au progresat împreună și am dus multe bătălii pentru a ne stabili campionatul în lumea competițiilor cu motor.”

  „Pentru toate aceste aventuri profesionale și umane pe care le-am trăit împreună, îi mulțumesc sincer lui Gérard. Salut în mod deosebit angajamentul, implicarea și energia lui extraordinară.”

  „De aici înainte îi doresc tot ce este mai bun în viitoarele sale activități profesionale. Din punct de vedere personal, el vă rămâne membru al familiei noastre și, indiferent de activitățile sale, nu există nicio îndoială că vor apărea colaborări comune și în viitor.”

  Înainte de rolul său de CEO al WEC și ELMS, Neveu a fost director general al circuitului Paul Ricard de la Le Castellet. Un succesor al lui Neveu nu a fost încă anunțat.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss