Latest Posts

Șeful STR Franz Tost ar „refuza” mai puțin de 21 de curse F1

Vizualizări: 13407

Șeful echipe Toro Rosso, Franz Tost, spune că ar „refuza absolut coborârea sub 21 de curse” pe calendarul F1.

F1 consideră în acest moment curse noi în Miami și Vietnam, în ciuda faptului că actualul calendar este deja compus din 21 de Grand Prix-uri.

Mai devreme în acest sezon, șeful Renault F1, Cyril Abiteboul, a spus că a crescut mult prea mult calendarul și că ar trebui să fie scurtat considerabil, posibil chiar la 15 sau 16 curse.

Tost menține că nu contează numărul curselor, ci show-ul pe care îl oferă fanilor și nivelul de divertisment.

„Dacă ai 15 curse plictisitoare, oamenii nu se vor mai uita.

„Nu, sunt de părere că ar trebui să avem în jur de 20-22 de curse, și cred că este un număr potrivit.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„De asemenea trebuie să ținem minte că suntem o organizație la scală globală, și avem nevoie de un anumit număr de curse într-un an pentru a rămâne aici.

„Aș refuza, absolut, coborârea sub 21 de curse. Anul are 52 de săptămâni, deci avem suficient timp.

Șeful echipei Red Bull, Christian Horner, și șeful Sauber F1, Frederic Vasseur, spun că 21 de curse este numărul maxim, de curse, rezonabil.

„De la un număr în sus se pierde aerul acela special pe care îl are o cursă Formula 1” adaugă de asemenea Vasseur.

Vasseur sugerează că un număr între 18 și 20 ar fi mai potrivit, în timp ce Horner este de părere că 21 se apropie de „punctul de saturare”.

„Nu poți avea decât un anumit număr de capitole într-o carte fără să începi să adaugi lucruri irelevante” spune Horner.

„Cred că o coborârare la 15-16 este prea mult — dar cred că 21 este punctul de saturare.

„Este greu pentru toată lumea, lucrul cel mai încurajator însă este că sunt din ce în ce mai multe locații grozave care vor să susțină curse Formula 1 și cred că asta va crea competiție naturală pentru locațiile prezente deja pe calendar.”

Story Credit: Autosport

Traducere: Adam Ioan-Cristian

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss