GP24 Media

LATEST POSTS

Șeful RNF MotoGP recunoaște că promovarea lui Binder de la Moto3 este „un mare risc”

Vizualizări: 16270

Şeful RNF Racing MotoGP, Razlan Razali, admite că aducerea lui Darryn Binder direct de la Moto3 în 2022 este „un mare risc” pentru amândoi, dar echipa „vede potenţialul în el”.

Binder devine primul pilot de la Jack Miller în 2015 care a venit direct la MotoGP de la Moto3 în acest sezon, când își face debutul cu echipa rebrandata RNF Racing Yamaha în 2022.

Promovarea unui pilot care a câştigat o singură cursă în Moto3 a fost criticată din cauza naturii sale agresive în clasă – care a fost pusă în lumina reflectoarelor în penultima rundă din 2021, când a provocat o coliziune controversată cu Dennis Foggia în Portugalia, care a ajutat să decidă titlu în favoarea lui Pedro Acosta.

Dar Razali crede că are destui „oameni cu experiență” în echipa RNF care îl pot ajuta să îl dezvolte pe Binder într-un pilot puternic de MotoGP și insistă că nu va fi pusă „presiune nejustificată” pe umerii sud-africanului.

„În momentul de față, este între Wilco [Zeelenberg], managerul său de echipă și șeful său de echipaj [Noe Herrera Crispi] să construiască dezvoltarea lui Darryn în ceea ce privește abordarea, în ceea ce privește direcția și așa mai departe”, a spus Razali când a fost întrebat dacă echipa ar fi vorbit despre abordarea lui Binder înainte de debutul său în MotoGP în timpul evenimentului de lansare al RNF de luni.

„Ne vom lua timpul cu el, nu îl vom pune sub nicio presiune nejustificată. „Desigur, criticile sunt întotdeauna deschise atunci când un pilot de la Moto3 vine direct în MotoGP.

„Este normal, dar credem în el, vedem potențialul în Darryn. Da, este un risc mare pentru noi și în special pentru Darryn. Dar avem oameni capabili, experimentați în jurul lui, în jurul echipei, suficient de experimentați pentru a-l ghida în mod corespunzător și vom face cursa la un moment dat și vom vedea cum poate progresa.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Cel mai important este să te asiguri că progresează bine. Nu se știe niciodată, acesta este sport, acesta este MotoGP, ar putea surprinde pe toată lumea.”

RNF

Binder a fost de acord că trecerea lui direct la echipa RNF din MotoGP a fost într-adevăr un risc, dar a simțit că nu are de ales decât să accepte oferta – și „nu tolerează prostii” când vine vorba de detractorii săi.

„Evident pentru mine a fost un vis devenit realitate”, a spus Binder. „Toată lumea vrea să concureze în MotoGP într-o zi. Deci, pentru a primi o astfel de oportunitate, nu o poți refuza. Este cea mai mare oportunitate pe care am avut-o vreodată în viața mea și am apucat-o cu ambele mâini.

„Evident, au existat sentimente amestecate și o mulțime de comentarii și chestii diferite. Dar aș fi prost să nu accept visul vieții mele. Am lucrat pentru asta toată viața mea și dacă cineva ți-l oferă, trebuie să-l iei și să profiti la maximum de el. Sunt foarte fericit că merg la MotoGP.

„Evident, există oameni care spun contrariul sau orice altceva, nu-mi pasă. Nu am un antrenor mental, cu siguranță nu am nevoie de unul. Sunt o persoană perfect fericită. Deci, continui ca de obicei. Evident, am schimbat câteva lucruri în antrenamentul meu.”

  • Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES