Latest Posts

Șeful echipei Red Bull: Sezonul perfect este o oportunitate unică

Vizualizări: 10545

Cât de dornică este Red Bull de un sezon perfect în Formula 1 în 2023 și ce ar însemna pentru echipa lui Max Verstappen victorii în toate Marile Premii

Vitrinele se umplu rapid la sediul Red Bull Racing din Milton Keynes. Numai în sezonul 2023 al Formulei 1, echipa a luat acasă trofeul de învingător în 14 Mari Premii până acum. Anul acesta, echipa condusă de Max Verstappen și Sergio Perez, ar putea chiar să realizeze o performanță istorică: câștigarea tuturor celor 22 de curse ale sezonului.

Sediul echipei ar rămâne probabil fără spațiu pentru toate trofeele, dar “este o problemă plăcută”, spune șeful echipei, Christian Horner. El adaugă: “Sunt superstițios și nu-mi plac vitrinele goale. De aceea am comandat imediat o nouă vitrină și am umplut-o”. Horner spune că restul va fi decis “la sfârșitul anului”.

Dar dacă seria de victorii a celor de la Red Bull va continua până atunci, sau chiar și după? Potrivit lui Horner, un lucru este sigur: “Într-o zi vom fi bătuți. Acest lucru este inevitabil. Singura întrebare este când se va întâmpla. Și bineînțeles că vrem să amânăm acea zi cât mai mult posibil”.

Red Bull

Așteptările se schimbă cu fiecare nouă victorie
Cu fiecare weekend, așteptările față de Red Bull cresc, “să continuăm această serie de rezultate”, spune Horner. Iar în acest timp, recordurile din Formula 1 se prăbușesc.

Toate acestea sunt aproape “incredibile” pentru șeful de echipă, “când te gândești că am câștigat toate cele 14 Mari Premii din acest an și 24 din ultimele 25 de Mari Premii și că am reușit să menținem această dinamică atât de mult timp”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Perspectiva succesului total în sezonul 2023 al Formulei 1 este un motivator uriaș pentru tot personalul, adaugă el. “Facem istorie”, spune Horner. ” Șansa asta nu o ai prea des”.

Red Bull

“Am avut deja parte de niște momente de vârf, din 2010 până în 2013, cu Sebastian în era V8. După aceea au urmat șapte ani dificili, dar nu am pierdut niciodată din vedere obiectivul nostru.”
“Faptul că acum câștigăm din nou este foarte special pentru întreaga echipă, care a trecut prin momente dificile. Pentru că acum toată munca grea dă roade.”

GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:

Red Bull
Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss