Latest Posts

Șeful GPDA nu susține poziția lui Hamilton privind bijuteriile.

Vizualizări: 26154

Poziția lui Lewis Hamilton împotriva restricțiilor privind bijuteriile din Formula 1 nu este susținută de președintele Asociației Piloților de Grand Prix.

În condițiile în care septuplul campion mondial și noul președinte al FIA, Mohammed Ben Sulayem, sunt în dezacord cu privire la noul impuls în materie de siguranță, președintele GPDA, Alex Wurz, recunoaște că este de partea FIA în această problemă. „Există motive întemeiate pentru această regulă”, a declarat fostul pilot de Formula 1, citat de cotidianul Kronen Zeitung. „Dar probabil că mi-ar fi plăcut o abordare ușor diferită pentru a transmite mesajul”.

Hamilton

Într-adevăr, presa a prezentat opoziția lui Lewis Hamilton, membru al GPDA, față de restricționarea bijuteriilor ca fiind o sfidare a regulamentelor clare, acesta amenințând deja la Miami că va boicota competiția din cauza acestei probleme. Daily Mail susține că pilotul în vârstă de 37 de ani și „cei mai apropiați consilieri” ai săi sunt, de asemenea, „uimiți” să audă că Ben Sulayem l-ar putea readuce pe Michael Masi, directorul de curse din F1, care a fost concediat, într-un rol de top al FIA.

De asemenea, o sursă a declarat pentru ziar că noul președinte al FIA ar putea face presiuni împotriva influenței crescânde a șefului Mercedes al lui Lewis Hamilton, Toto Wolff.„Poate că el simte că Toto Wolff a luat-o un pic înainte de sine. Nu depinde de Toto să conducă Formula 1”, ar fi spus sursa.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Kronen Zeitung
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Kronen Zeitung

Latest Posts

Don't Miss