More

  Latest Posts

  Șeful GPDA nu susține poziția lui Hamilton privind bijuteriile.

  Poziția lui Lewis Hamilton împotriva restricțiilor privind bijuteriile din Formula 1 nu este susținută de președintele Asociației Piloților de Grand Prix.

  În condițiile în care septuplul campion mondial și noul președinte al FIA, Mohammed Ben Sulayem, sunt în dezacord cu privire la noul impuls în materie de siguranță, președintele GPDA, Alex Wurz, recunoaște că este de partea FIA în această problemă. „Există motive întemeiate pentru această regulă”, a declarat fostul pilot de Formula 1, citat de cotidianul Kronen Zeitung. „Dar probabil că mi-ar fi plăcut o abordare ușor diferită pentru a transmite mesajul”.

  Hamilton

  Într-adevăr, presa a prezentat opoziția lui Lewis Hamilton, membru al GPDA, față de restricționarea bijuteriilor ca fiind o sfidare a regulamentelor clare, acesta amenințând deja la Miami că va boicota competiția din cauza acestei probleme. Daily Mail susține că pilotul în vârstă de 37 de ani și „cei mai apropiați consilieri” ai săi sunt, de asemenea, „uimiți” să audă că Ben Sulayem l-ar putea readuce pe Michael Masi, directorul de curse din F1, care a fost concediat, într-un rol de top al FIA.

  De asemenea, o sursă a declarat pentru ziar că noul președinte al FIA ar putea face presiuni împotriva influenței crescânde a șefului Mercedes al lui Lewis Hamilton, Toto Wolff.„Poate că el simte că Toto Wolff a luat-o un pic înainte de sine. Nu depinde de Toto să conducă Formula 1”, ar fi spus sursa.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Kronen Zeitung

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss