Latest Posts

Șeful Ferrari Binotto intenționează să rateze mai multe curse anul acesta pentru a se concentra asupra „fazei critice” a dezvoltării 2022

Vizualizări: 10867

Directorul echipei Ferrari, Mattia Binotto, spune că va lipsi din padoc pentru cel puțin două dintre cele șase curse rămase, pe măsură ce acordă prioritate dezvoltării mașinii 2022 a echipei la fabrica lor din Maranello.

Pentru majoritatea, dacă nu toate echipele de pe grilă, concentrarea s-a mutat acum la provocatorul an viitor care trebuie conceput în jurul unui set complet nou de reguli și regulamente, concepute pentru a permite curse mai apropiate.

Ferrari nu diferă în această privință, având deja implementate noi actualizări ale unității de putere care au fost montate pe mașinile lui Charles Leclerc și Carlos Sainz. După ce a ratat GP-ul Turciei, șeful Ferrari Binotto spune că va sări peste „cel puțin” două curse pentru a supraveghea munca echipei la mașina de anul viitor.

„Aceasta este una dintre cursele pentru care mi-am propus să mă întorc acasă”, a spus el în Turcia. „Evident, calendarul s-a schimbat de câteva ori de la început, așa că mi-am schimbat puțin planurile, dar cu siguranță Turcia a fost unul dintre acestea. Voi sări cel puțin alte două curse înainte de sfârșitul sezonului. În prezent, planific Mexic și Brazilia.

„Motivul este, după cum vă imaginați, în special Mexic și Brazilia, peste hotare, este o călătorie lungă, în timp ce înapoi la Maranello există multe de făcut.

Este o echipă întreagă de gestionat, atât șasiul, cât și unitatea de putere, precum și întreaga organizație. Suntem în ceea ce privește dezvoltarea 2022 cu siguranță într-o fază critică, în care timpul zboară din ce în ce mai mult”, a spus Binotto.

Ferrari

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Cu toate acestea, directorul echipei Ferrari a adăugat că este încă „pe deplin dedicat” chestiunilor de circuit în sâmbăta și duminica unui weekend de Grand Prix, indiferent că se află în Maranello – și a mulțumit directorului și șefului de circuit, Laurent Mekies, pentru că a deținut controlul în Turcia.

„Din felul în care gestionez weekendul cursei… joi și vineri, fiind în birou, cu siguranță mă pot concentra mai mult pe orice se întâmplă aici în Maranello. Sâmbătă și duminică, este dedicat în totalitate weekendului cursei. Îmi lipsesc rețelele din padoc, dar Laurent Mekies poate face o treabă grozavă.

„Sunt foarte mulțumit de modul în care gestionează întreaga echipă atunci când nu sunt acolo, așa că sunt foarte mulțumit de asta. Mi se spune, de asemenea, că zborul către Istanbul a avut turbulenţe, așa că am fost foarte fericit să sar peste asta!” a glumit el.

Înaintea Marelui Premiu al Statelor Unite, Ferrari se află la doar 7,5 puncte în spatele McLaren în lupta pentru locul trei în campionatul constructorilor, după ce a marcat în fiecare cursă în acest sezon, cu excepția GP-ului francez.

Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss