Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Șeful Ferrari Binotto evaluează progresul lui Mick Schumacher în primul an de F1 față de obiectivele din pre-sezon

  Juniorul Ferrari, Mick Schumacher, bifează casetele și progresează bine în sezonul său de debut în Formula 1 cu Haas, spune Mattia Binotto, directorul echipei Ferrari.

  Mick Schumacher a câștigat anul trecut campionatul F2, Ferrari alegând să își promoveze pilotul Driver Academy în F1 cu clientul motor Haas pentru acest sezon.

  Dar, având în vedere că Haas a ales să nu-și dezvolte maşina din 2021, pentru a le permite să-și concentreze resursele pe 2022 când intră în vigoare noile reguli F1, a fost o provocare pentru tânărul de 22 de ani să își demonstreze capacitatea.

  Au existat momente dificile, cum ar fi ciocnirile pe pistă cu coechipierul Nikita Mazepin, și prăbușirile în antrenamentele din Ungaria, calificarea la Monaco și Marele Premiu Emilia Romagna.

  Dar au existat, de asemenea, momente importante, inclusiv prima sa apariție în Q2 la Paul Ricard și o performanță de luptă în Ungaria – unde a mers roată cu roată alături de Max Verstappen și George Russell.

  Și după prima jumătate a sezonului, Binotto s-a declarat „fericit” cu performanța juniorului Ferrari – înainte de a-l chema să continue să împingă în ultimele 12 curse ale anului.

  „Mick, chiar în primul său an în F1, conducând la Haas, cred că am spus la începutul sezonului că obiectivul pentru el a fost mai întâi fără presiune, ci să ne asigurăm că învață”, a spus Binotto. „Deci, 2021 trebuie să fie pentru el un an important în ceea ce privește învățarea. Și cred că, dacă ne uităm la acest obiectiv, se descurcă bine.

  „Cred că Mick de la începutul sezonului merge bine, învață, progresează. Evident câteva greșeli, dar asta face parte din procesul de învățare. În general, în ceea ce privește echilibrul de până acum, putem fi fericiți. Ceea ce este important pentru el este să continue să se dezvolte și să progreseze în a doua jumătate. Dar sunt încrezător că poate face asta.”

  Ferrari a prezentat o forță și o profunzime impresionante în clasamentele de juniori anul trecut, cu Callum Ilott al doilea în spatele lui Schumacher în F2, cu Robert Shwartzman al patrulea.

  Anul acesta este mai puțin impresionant, Shwarztman este cel mai important concurent pe locul trei, la 17 puncte în detrimentul liderului Oscar Piastri, cu Marcus Armstrong pe locul 14.

  „Dacă mă uit la piloții juniori pentru Ferrari Driver Academy, cred că nu există nicio îndoială că, în ceea ce privește rezultatele, nu este la fel de bun ca anul trecut”, a spus el.

  „Anul trecut, în special în F2, am avut rezultate excelente, ceea ce nu este cazul [anul acesta]. Deci, în general, nu putem fi la fel de fericiți.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss