Latest Posts

Șeful Ferrari admite că lupta dintre Vettel și Leclerc este inevitabilă

Vizualizări: 24502

Directorul echipei Ferrari, Mattia Binotto, consideră că fricțiune dintre Sebastian Vettel și Charles Leclerc este inevitabilă, dar consideră asta de fapt un avantaj, deoarece are doi piloți dornici și reușite. Leclerc s-a bucurat de campania sa de F1 cu Scuderia Ferrari în 2019 și a impresionat mulți. Charles Leclerc a devenit foarte repede la fel de important pentru echipa ca și coechipierul sau Sebastian Vettel, pe care echipa a recunoscut-o de fapt a fost pilotul lor numărul unu înaintea campaniei.

Comenzile echipei, disputele dintre pereche și, în cele din urmă, prăbușirea la Marele Premiu al Braziliei au determinat că perechea trebuie să se întâlnească cu conducerea echipelor. Cu toate acestea, Binotto consideră că, acum după ce problemele din 2019 s-au terminat, perechea poate coexista pentru echipă, dar admite că lupta este încă probabilă.

„Trebuie să le acceptați, deoarece acest lucru este evident. Sunt piloți de top și sunt acolo pentru a face tot posibilul și pentru a câștiga”, a spus Mattia Binotto când a fost întrebat dacă lupta este inevitabilă. „Deci, ceea ce este important pentru mine, este că voi să  înțelegeți care este obiectivul general apoi să înțelegeți mai multe despre situația generală [în cursă].

„Discutarea la radio nu este niciodată cea mai bună pentru că atunci când te afli în mașină nu ai imaginea completă, așa că atunci este o problemă de încredere: ai încredere în echipă, chiar dacă faci greșeli, deoarece și piloții le pot face. „Cred că este vorba doar despre claritate și transparență înaintea cursei, claritate și transparență, de asemenea, în timpul sezonului, și atunci ar trebui să ne confruntăm cu orice situație din cursă împreună înainte de a discuta despre asta.”

El este de părere că faptul că doi piloți dornici să se îmbunătățească unii pe alții, vor beneficia în final de echipa în ansamblu. “Dacă mă uit la cei doi piloți în acest moment și cum se comportă împreună, funcționează foarte bine”, a spus șeful echipei.

„Există un spirit bun, un reper bun și în calificări, când Charles este dezamăgit că este în spatele lui Seb, este bun și pozitiv.” Dar între cei doi, după toate bazaconiile pe care le-am citit în ziar despre comunicarea radio, acesta este un punct care nu este deloc o preocupare. De fapt, este opus.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Este o linie bună, la fel de diferită din punct de vedere al experienței, de a conduce. Pentru noi, acesta este un avantaj.”

Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: Formula One World Championship Ltd.
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

Latest Posts

Don't Miss