Latest Posts

Șeful Aston Martin, Otmar Szafnauer, insistă că rapoartele care îl leagă de mutarea la Alpine „nu se bazează pe fapte”

Vizualizări: 11427

Directorul echipei Aston Martin, Otmar Szafnauer, a insistat că rapoartele care îl leagă de trecerea la echipa Alpine „nu se bazează pe fapte”.

Szafnauer a lucrat mai întâi în Formula 1 cu British American Racing și apoi cu Honda, înainte de a se alătura Force India în 2009 și de a deveni Team Principal în 2018, după ce consorțiul lui Lawrence Stroll a preluat echipa din Silverstone înainte de un rebranding mai întâi la Racing Point și apoi anul acesta la Aston Martin.

În timp ce circul de Formula 1 s-a adunat în Brazilia pentru Marele Premiu de la Sao Paulo din acest weekend, Szafnauer a lansat o declarație pe contul său de Instagram în care spune că zvonurile că va trece în curând la un rol de conducere la echipa Alpine sunt „pure speculații media”.

El a scris: „Personalul meu de comunicații Aston Martin Cognizant Formula One Team a emis în mod corect o declarație a unui purtător de cuvânt în sensul că zvonurile care mă leagă de echipa Alpine F1 sunt doar „conjecturi speculative” și că, prin urmare, nu ar comenta mai departe.

„Cu toate acestea, din moment ce zvonurile au fost acum senzaționalizate pe anumite site-uri, creând o spirală de dezinformare, am luat decizia proactiv de a confirma prin prezenta că zvonurile sunt pure speculații media și nu se bazează pe fapte”.

Îndreptându-se spre weekendul de cursă de la Interlagos, Aston Martin se află pe locul șapte în campionatul constructorilor, la 38 de puncte în spatele Alpine.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss