More

  Latest Posts

  Șeful Aston Martin, Otmar Szafnauer, insistă că rapoartele care îl leagă de mutarea la Alpine „nu se bazează pe fapte”

  Directorul echipei Aston Martin, Otmar Szafnauer, a insistat că rapoartele care îl leagă de trecerea la echipa Alpine „nu se bazează pe fapte”.

  Szafnauer a lucrat mai întâi în Formula 1 cu British American Racing și apoi cu Honda, înainte de a se alătura Force India în 2009 și de a deveni Team Principal în 2018, după ce consorțiul lui Lawrence Stroll a preluat echipa din Silverstone înainte de un rebranding mai întâi la Racing Point și apoi anul acesta la Aston Martin.

  În timp ce circul de Formula 1 s-a adunat în Brazilia pentru Marele Premiu de la Sao Paulo din acest weekend, Szafnauer a lansat o declarație pe contul său de Instagram în care spune că zvonurile că va trece în curând la un rol de conducere la echipa Alpine sunt „pure speculații media”.

  El a scris: „Personalul meu de comunicații Aston Martin Cognizant Formula One Team a emis în mod corect o declarație a unui purtător de cuvânt în sensul că zvonurile care mă leagă de echipa Alpine F1 sunt doar „conjecturi speculative” și că, prin urmare, nu ar comenta mai departe.

  „Cu toate acestea, din moment ce zvonurile au fost acum senzaționalizate pe anumite site-uri, creând o spirală de dezinformare, am luat decizia proactiv de a confirma prin prezenta că zvonurile sunt pure speculații media și nu se bazează pe fapte”.

  Îndreptându-se spre weekendul de cursă de la Interlagos, Aston Martin se află pe locul șapte în campionatul constructorilor, la 38 de puncte în spatele Alpine.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss