Latest Posts

Şeful Alpine – „S-a întâmplat tot ce-a fost mai rău”, spune după dublul DNF în Austin

Vizualizări: 10659

Seria echipei Alpine de 15 curse consecutive în interiorul punctelor a luat sfârşit. Esteban Ocon şi Fernando Alonso reflectă la ceea ce ar fi putut fi după ce s-au retras din Marele Premiu al Statelor Unite.

Ocon, care a sosit în America după ce a marcat în șase dintre cele șapte curse anterioare, a început cursa chiar în afara topului 10, de pe locul 11, dar i-a fost compromisă cursa în urma contactului cu Antonio Giovinazzi în turul de început și s-a retras ulterior cu o problemă nespecificată la aripa din faţă mașinii.

„A fost o zi grea pentru noi toți la Alpine”, a spus el. „Ne-a lipsit un pic de ritm, dar cursa noastră a fost și ea compromisă după contactul din primul tur. Nu a fost unul ușor, dar vom reveni mai puternici în următoarea.”

Șeful său, Marcin Budkwoski, a descris că Marele Premiu, care l-a văzut pe Alonso retrăgându-se cu o problemă la aripa din spate, după ce s-a luptat din spatele grilei până la marginea punctelor, a fost o „cursă de uitat pentru noi”.

El a adăugat: „Aproape tot ce ar fi putut merge prost, a mers prost în acest weekend. Esteban a început de pe poziția a unsprezecea pe medii și a marca câteva puncte părea o țintă foarte realizabilă.

Şeful Alpine - „S-a întâmplat tot ce-a fost mai rău”, spune după dublul DNF în Austin

„Din păcate, a fost lovit de Giovinazzi în primul tur și a suferit avarii pe aripa față, ceea ce ne-a forțat să ne oprim pentru a o schimba. Din acel moment, cursa lui a fost puternic compromisă. Nu era prea mult pentru care să luptăm și, pentru că bănuiam o problemă la mașină, am decis să ne retragem ca măsură de precauție.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Fernando a condus o cursă curajoasă pornind din spate și a încercat totul pentru a se strecura în top 10, împingând foarte tare și asumându-şi riscuri și încercând o strategie diferită pentru a construi un avantaj în anvelope spre final.

Pe măsură ce ne apropiam rapid de mașinile din față, am avut o problemă la aripa spate.

„Avem multe de reflectat și de îmbunătățit după acest weekend și vom lucra din greu înainte de următorul lot de curse.”

Alpine rămâne pe locul cinci în campionatul constructorilor, dar AlphaTauri s-a apropiat acum la doar 10 puncte în urmă, cu cinci curse rămase până la final.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss