Latest Posts

Șeful AlphaTauri, Franz Tost, le cere inginerilor o soluție.

Vizualizări: 15887

Franz Tost recunoaște că Alpha Tauri trebuie să își îmbunătățească jocul.

A doua echipă deținută de Red Bull se află doar pe locul șapte în clasamentul general al constructorilor, dar șeful Franz Tost spune că problema nu sunt piloții. „Pierre Gasly este pe cale să devină unul dintre cei mai buni piloți”, a declarat austriacul pentru Sport1. „Dacă îi oferim o mașină potrivită, poate câștiga curse. Din păcate, mașina noastră nu este în prezent capabilă să facă acest lucru. Inginerii noștri trebuie să găsească o soluție”.

De asemenea, Franz Tost este mulțumit de startul lui Yuki Tsunoda în cel de-al doilea an pe grilă, japonezul având de fapt câteva puncte în fața lui Pierre Gasly până acum. „Este în al doilea an și suntem foarte mulțumiți de el”, a spus Franz Tost. „Mereu spun că un pilot are nevoie de trei ani în Formula 1 pentru a se acomoda complet. Există încă mult potențial pe care Tsunoda îl poate exploata”.

Tost

În ceea ce privește sezonul 2022 în general, Tost a declarat că Imola a fost un „weekend de cursă grozav”, deoarece pune din nou echipa de top Red Bull în lupta cu Ferrari. „Red Bull și Ferrari conduc în prezent într-o lume diferită”, a spus el. „Verstappen a început deja să dea ture de tură pe oameni în turul 41. Ferrari ar fi trebuit să fie și ea acolo, dar Imola a deschis din nou ușa spre campionatul mondial”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss