GP24 Media

LATEST POSTS

Șeful AlphaTauri, Franz Tost, le cere inginerilor o soluție.

Tost
Vizualizări: 15017

Franz Tost recunoaște că Alpha Tauri trebuie să își îmbunătățească jocul.

A doua echipă deținută de Red Bull se află doar pe locul șapte în clasamentul general al constructorilor, dar șeful Franz Tost spune că problema nu sunt piloții. „Pierre Gasly este pe cale să devină unul dintre cei mai buni piloți”, a declarat austriacul pentru Sport1. „Dacă îi oferim o mașină potrivită, poate câștiga curse. Din păcate, mașina noastră nu este în prezent capabilă să facă acest lucru. Inginerii noștri trebuie să găsească o soluție”.

De asemenea, Franz Tost este mulțumit de startul lui Yuki Tsunoda în cel de-al doilea an pe grilă, japonezul având de fapt câteva puncte în fața lui Pierre Gasly până acum. „Este în al doilea an și suntem foarte mulțumiți de el”, a spus Franz Tost. „Mereu spun că un pilot are nevoie de trei ani în Formula 1 pentru a se acomoda complet. Există încă mult potențial pe care Tsunoda îl poate exploata”.

Tost

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

În ceea ce privește sezonul 2022 în general, Tost a declarat că Imola a fost un „weekend de cursă grozav”, deoarece pune din nou echipa de top Red Bull în lupta cu Ferrari. „Red Bull și Ferrari conduc în prezent într-o lume diferită”, a spus el. „Verstappen a început deja să dea ture de tură pe oameni în turul 41. Ferrari ar fi trebuit să fie și ea acolo, dar Imola a deschis din nou ușa spre campionatul mondial”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES