Latest Posts

Secetă de puncte în Austria pentru Virtual Racing Romania

Vizualizări: 10454

După debutul în forță de la Silverstone, unde VRR a dat primul câștigător din istoria CNDC și s-a impus de 4 ori la categoriile definite în această serie, Red Bull Ring a reprezentat un duș rece.

Primele semne ale unui parcurs mai dificil s-au văzut încă din precalificări, când Cristian Moisescu a fost unicul component al echipei care a venit în top 10. Sesiunea de calificări de vineri a continuat în aceeași notă: de această dată Victor Taraș a reușit un tur excelent ce l-a plasat pe 3 pe grilă și i-a adus astfel un punct adițional. Celelalte patru mașini din Divizia A înscrise de VRR se pregăteau de o primă manșă dificilă în pluton.

Săptămâna a fost complicată pentru majoritatea membrilor echipei: Alex Mirea a făcut tot posibilul să adreseze problemele de ordin tehnic ce l-au privat de victorie la Silverstone, iar Mihnea Georgescu și Victor Taraș s-au lovit și ei de deconectări și momente de freeze. Din păcate, tocmai acest ultim aspect a lovit când conta mai mult în prima manșă: Taraș rula solitar pe locul al doilea la general și se îndrepta spre o victorie răsunătoare la categoria juniorilor când software-ul i-a jucat o festă și l-a trimis în zid.

Cristian Moisescu a fost victimă inocentă într-un incident la finele primului tur și asta i-a compromis întregul weekend, în timp ce Bogdan Moldovan a ratat și el o șansă bună la puncte în Cursa 1. În top 15 la finele sprintului a fost un singur component al VRR, Georgescu clasându-se pe 11. Manșa secundă a adus momente frumoase pentru Virtual Racing Romania, șarjele ofensive ale lui Taraș (de pe 25 pe 7) și Moisescu (de pe 30 pe 17 în pofida unor lovituri primite) fiind sarea și piperul întrecerii.

Autoanaliză, adresarea problemelor tehnice și upgrade-uri – asta au în program componenții VRR înaintea începerii precalificărilor pentru etapa a treia a CNDC, ce va avea loc vinerea viitoare, pe 1 mai, pe traseul de Grand Prix de la Nurburgring. Aceasta va fi transmisă de la ora 23:00, în direct pe PRO X. Orice pasionat este așteptat să-i întâlnească pe componenții Virtual Racing Romania pe cele două servere dedicate, înscrierile în campionat fiind în continuare deschise.

Rezultate&clasament
10. Cristian Moisescu 26p – P30 și P17 general, P22 și P15 eSports
13. Victor Taraș 10p – P25 și P7 general, P3 și P2 juniori
16. Bogdan Moldovan 15p – P27 și P15 general, P20 și P13 eSports
20. Mihnea Georgescu 6p – P11 și P23 general, P10 și P20 eSports
22. Alex Mirea 6p – P29 și P28 general, P3 și P3 racers.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Alex Mirea ocupă poziția a doua în clasamentul categoriei racers, cu un deficit de 11 puncte.
Victor Taraș ocupă poziția a doua în ierarhia rezervată juniorilor (maximum 16 ani), la 2 puncte de lider.
Cristian Moisescu este al zecelea în clasamentul eSports, la 30 puncte de prima poziție.

Sursa: Comunicat Virtual Racing Romania
Photocredit: Virtual Racing Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat Virtual Racing Romania

Latest Posts

Don't Miss