GP24 Media

LATEST POSTS

Sebastien Ogier ia în calcul revenirea la Citroen în 2019

Vizualizări: 23632

Cvintuplul campion mondial la raliuri, francezul Sebastien Ogier, ia în calcul o revenire la gruparea pe care l-a lansat în scena mondială a acestui sport, Citroen.

Francezul a spus că va mai merge un sezon full până la retragere, dar zvonurile spun că dacă va ajunge din nou la echipa franceză, el va mai sta încă 3 sezoane.

Sebastien Ogier a devenit prima dată campion mondial la grupa mare, în 2013 cu Volkswagen, reușitele alături de nemți ținând până în 2016, unde a reușit să câștige 4 titluri. Din 2017 a mers la M-Sport unde a ieșit campion mondial și în continuare merge pentru echipa britanică, în acest moment ocupă locul 3 la general.

Debutul în grupa mare în WRC a avut loc în 2009 la Citroen, unde a stat acolo până în 2011, obținând primele sale 7 victorii la general. El a fost promovat la echipa mare după ce în 2008 a devenit campion mondial la juniori la bordul unui Citroen C2 S1600.

 

Foto-Autosport

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES