More

  Latest Posts

  Sebastien Ogier ia în calcul revenirea la Citroen în 2019

  Cvintuplul campion mondial la raliuri, francezul Sebastien Ogier, ia în calcul o revenire la gruparea pe care l-a lansat în scena mondială a acestui sport, Citroen.

  Francezul a spus că va mai merge un sezon full până la retragere, dar zvonurile spun că dacă va ajunge din nou la echipa franceză, el va mai sta încă 3 sezoane.

  Sebastien Ogier a devenit prima dată campion mondial la grupa mare, în 2013 cu Volkswagen, reușitele alături de nemți ținând până în 2016, unde a reușit să câștige 4 titluri. Din 2017 a mers la M-Sport unde a ieșit campion mondial și în continuare merge pentru echipa britanică, în acest moment ocupă locul 3 la general.

  Debutul în grupa mare în WRC a avut loc în 2009 la Citroen, unde a stat acolo până în 2011, obținând primele sale 7 victorii la general. El a fost promovat la echipa mare după ce în 2008 a devenit campion mondial la juniori la bordul unui Citroen C2 S1600.

   

  Foto-Autosport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss