Latest Posts

Sebastian Vettel va concura acasă

Vizualizări: 10321

Pilotul german al scuderiei Ferrari, Sebastian Vettel, își exprimă gândurile înaintea GP-ului Eifel: „Ne întoarcem la Nurburgring, iar asta pentru mine este o plăcere neașteptată, având în vedere că nu s-a mai regăsit acest circuit în calendar, de ceva timp. Sunt foarte fericit să concurez acasă, în Germania, în fața fanilor.”

„Am amintiri minunate aici, mai ales din etapa din 2013, dar lăsând asta la o parte, este pur și simplu, un circuit magnific, cu o grămadă de viraje de mare viteză, unde ai nevoie de tracțiune bună și aderență.”

„Regiunea Eifel, în luna octombrie, este recunoscută pentru temperaturile scăzute și vremea imprevizibilă, deci aducerea pneurilor în starea de funcționare optimă, va fi destul de complicată. Mă aștept la o luptă în mijlocul grilei, ca de fiecare dată în acest sezon, unde până și o fracțiune de secunda, contează. Va trebui să fim atenți la fiecare detaliu”, a concluzionat Seb.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss