GP24 Media

LATEST POSTS

Sebastian Vettel va concura acasă

Vizualizări: 9737

Pilotul german al scuderiei Ferrari, Sebastian Vettel, își exprimă gândurile înaintea GP-ului Eifel: „Ne întoarcem la Nurburgring, iar asta pentru mine este o plăcere neașteptată, având în vedere că nu s-a mai regăsit acest circuit în calendar, de ceva timp. Sunt foarte fericit să concurez acasă, în Germania, în fața fanilor.”

„Am amintiri minunate aici, mai ales din etapa din 2013, dar lăsând asta la o parte, este pur și simplu, un circuit magnific, cu o grămadă de viraje de mare viteză, unde ai nevoie de tracțiune bună și aderență.”

„Regiunea Eifel, în luna octombrie, este recunoscută pentru temperaturile scăzute și vremea imprevizibilă, deci aducerea pneurilor în starea de funcționare optimă, va fi destul de complicată. Mă aștept la o luptă în mijlocul grilei, ca de fiecare dată în acest sezon, unde până și o fracțiune de secunda, contează. Va trebui să fim atenți la fiecare detaliu”, a concluzionat Seb.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES