More

  Latest Posts

  Sebastian Vettel va concura acasă

  Pilotul german al scuderiei Ferrari, Sebastian Vettel, își exprimă gândurile înaintea GP-ului Eifel: „Ne întoarcem la Nurburgring, iar asta pentru mine este o plăcere neașteptată, având în vedere că nu s-a mai regăsit acest circuit în calendar, de ceva timp. Sunt foarte fericit să concurez acasă, în Germania, în fața fanilor.”

  „Am amintiri minunate aici, mai ales din etapa din 2013, dar lăsând asta la o parte, este pur și simplu, un circuit magnific, cu o grămadă de viraje de mare viteză, unde ai nevoie de tracțiune bună și aderență.”

  „Regiunea Eifel, în luna octombrie, este recunoscută pentru temperaturile scăzute și vremea imprevizibilă, deci aducerea pneurilor în starea de funcționare optimă, va fi destul de complicată. Mă aștept la o luptă în mijlocul grilei, ca de fiecare dată în acest sezon, unde până și o fracțiune de secunda, contează. Va trebui să fim atenți la fiecare detaliu”, a concluzionat Seb.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss