Latest Posts

Sebastian Vettel susține că încă nu s-a obișnuit cu noul monopost Aston Martin

Vizualizări: 10705

Cu un ritm destul de modest în testele din Bahrain, sezonul lui Sebastian Vettel și stintul acestuia de Aston Martin par să nu meargă conform cu doleanțele pilotului german. De altfel, Vettel a recunoscut că încă nu s-a obișnuit cu noul monopost propus de echipa britanică.

Testele din Bahrain nu s-au desfășurat conform așteptărilor pentru Sebastian Vettel. Experimentatul pilot german a întâmpinat probleme tehnice în a doua zi, iar rezultatul său a fost compromis de această nefericită întâmplare.

“Acest monopost are un feeling diferit. Sigur, fiecare monopost în parte au elemente comune, dar ceva este radical diferit la Aston Martin. Mașina are o filosofie total diferită față de ce eram eu obișnuit. E o echipă diferită, o mașină diferită. Prin urmare se conduce diferit. Totul e diferit. Poziționarea pedalelor, poziționarea șezutului, confortul în interiorul monopostului e diferit.” a declarat Sebastian Vettel.

Sebastian Vettel are în bogatul său palmares patru titluri mondiale toate luate alături de Red Bull Racing, între 2010 și 2013. Apoi, germanul a concurat timp de șase sezoane la Ferrari, dar nu a reușit să-și adjudece vreodată titlul mondial. După perioadă petrecută alături de gruparea de la Maranello, Vettel a semnat un acord cu Aston Martin.

Sebastian Vettel va debuta pentru noua echipă duminica viitoare, pe 28 martie, atunci când este programat Marele Premiu al Bahrainului, gazda primei etape a noului sezon din Formula 1.

Sursa: Motorsport.com
Photocredit: GP Blog
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport.com

Latest Posts

Don't Miss