More

  Latest Posts

  Sebastian Vettel susține că încă nu s-a obișnuit cu noul monopost Aston Martin

  Cu un ritm destul de modest în testele din Bahrain, sezonul lui Sebastian Vettel și stintul acestuia de Aston Martin par să nu meargă conform cu doleanțele pilotului german. De altfel, Vettel a recunoscut că încă nu s-a obișnuit cu noul monopost propus de echipa britanică.

  Testele din Bahrain nu s-au desfășurat conform așteptărilor pentru Sebastian Vettel. Experimentatul pilot german a întâmpinat probleme tehnice în a doua zi, iar rezultatul său a fost compromis de această nefericită întâmplare.

  “Acest monopost are un feeling diferit. Sigur, fiecare monopost în parte au elemente comune, dar ceva este radical diferit la Aston Martin. Mașina are o filosofie total diferită față de ce eram eu obișnuit. E o echipă diferită, o mașină diferită. Prin urmare se conduce diferit. Totul e diferit. Poziționarea pedalelor, poziționarea șezutului, confortul în interiorul monopostului e diferit.” a declarat Sebastian Vettel.

  Sebastian Vettel are în bogatul său palmares patru titluri mondiale toate luate alături de Red Bull Racing, între 2010 și 2013. Apoi, germanul a concurat timp de șase sezoane la Ferrari, dar nu a reușit să-și adjudece vreodată titlul mondial. După perioadă petrecută alături de gruparea de la Maranello, Vettel a semnat un acord cu Aston Martin.

  Sebastian Vettel va debuta pentru noua echipă duminica viitoare, pe 28 martie, atunci când este programat Marele Premiu al Bahrainului, gazda primei etape a noului sezon din Formula 1.

  Sursa: Motorsport.com

  Photocredit: GP Blog


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss