More

  Latest Posts

  Sebastian Vettel susține că încă nu s-a acomodat cu noul monopost Aston Martin

  Departe de a fi un candidat la victorie în Marele Premiu al Bahrainului, Sebastian Vettel a fost probabil marea deziluzie a întrecerii de duminică. Cvadruplul campion mondial s-a clasat abia pe locul al 15-lea.

  Sebastian Vettel a fost marele antierou al cursei inaugurale din 2021. Germanul a primit cinci puncte de penalizare de-a lungul weekendului și pare, cel puțin pentru moment, neadaptat la noul monopost propus de cei de la Aston Martin.

  Cele două incidente, cel din calificări și cel din partea mediană a cursei, în care l-a lovit pe Ocon, au făcut din Vettel marea deziluzie din Bahrain. Pilotul german a admis de altfel că încă nu este obișnuit cu stilul de pilotaj al noului monopost al echipei britanice.

  “Nu m-am putut concentra pe deplin pe ceea ce am avut eu de făcut. Multe lucruri trebuie rezolvate cu noul monopost. Pentru moment, nu mă simt în largul meu în noul Aston Martin.” a declarat Sebastian Vettel imediat după finalul întrecerii din Bahrain.

  “Am încercat să adaptez mașina la stilul meu de pilotaj, dar, pentru moment există foarte multe probleme cu constanța. Îmi pare rău pentru performanța modestă, mai ales că știu cât s-a pregătit întreaga echipă. Dar, dacă privim partea plină a paharului, de aici înainte, totul va fi mai bine.” a concluzionat cvadruplul campion mondial.

  Aston Martin a fost departe de așteptări în cursa din Bahrain. Nici Lance Stroll nu a avut o cursă extraordinară, tânărul pilot canadian fiind nevoit să se mulțumească doar cu locul zece. Prin urmare, după etapa din Bahrain, Aston Martin ocupă locul al șaselea în clasamentul constructorilor grație punctului adus de Stroll.

  Următoarea întâlnire cu Sebastian Vettel și Aston Martin va avea loc pe 18 aprilie, cu ocazia etapei de la Imola, primul grand prix european din 2021.

  Sursa: Racing News 365

  Photocredit: Aston Martin


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss