GP24 Media

LATEST POSTS

Sebastian Vettel susține că încă nu s-a acomodat cu noul monopost Aston Martin

Vizualizări: 10101

Departe de a fi un candidat la victorie în Marele Premiu al Bahrainului, Sebastian Vettel a fost probabil marea deziluzie a întrecerii de duminică. Cvadruplul campion mondial s-a clasat abia pe locul al 15-lea.

Sebastian Vettel a fost marele antierou al cursei inaugurale din 2021. Germanul a primit cinci puncte de penalizare de-a lungul weekendului și pare, cel puțin pentru moment, neadaptat la noul monopost propus de cei de la Aston Martin.

Cele două incidente, cel din calificări și cel din partea mediană a cursei, în care l-a lovit pe Ocon, au făcut din Vettel marea deziluzie din Bahrain. Pilotul german a admis de altfel că încă nu este obișnuit cu stilul de pilotaj al noului monopost al echipei britanice.

“Nu m-am putut concentra pe deplin pe ceea ce am avut eu de făcut. Multe lucruri trebuie rezolvate cu noul monopost. Pentru moment, nu mă simt în largul meu în noul Aston Martin.” a declarat Sebastian Vettel imediat după finalul întrecerii din Bahrain.

“Am încercat să adaptez mașina la stilul meu de pilotaj, dar, pentru moment există foarte multe probleme cu constanța. Îmi pare rău pentru performanța modestă, mai ales că știu cât s-a pregătit întreaga echipă. Dar, dacă privim partea plină a paharului, de aici înainte, totul va fi mai bine.” a concluzionat cvadruplul campion mondial.

Aston Martin a fost departe de așteptări în cursa din Bahrain. Nici Lance Stroll nu a avut o cursă extraordinară, tânărul pilot canadian fiind nevoit să se mulțumească doar cu locul zece. Prin urmare, după etapa din Bahrain, Aston Martin ocupă locul al șaselea în clasamentul constructorilor grație punctului adus de Stroll.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Următoarea întâlnire cu Sebastian Vettel și Aston Martin va avea loc pe 18 aprilie, cu ocazia etapei de la Imola, primul grand prix european din 2021.

Sursa: Racing News 365
Photocredit: Aston Martin
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES