More

  Latest Posts

  Sebastian Vettel și-a exprimat optimismul înaintea etapei de la Imola

  Sebastian Vettel va încerca la Imola să facă uitată prestația dezamăgitoare din grand prix-ului inaugural al sezonului 2021. Germanul a încheiat abia pe locul 15 în Bahrain, după o evoluție submediocră.

  Pilotul echipei Aston Martin a avut o dublă penalizare în Bahrain, în urma cărora a primit cinci puncte de penalizare. Mai mult, germanul a încheiat abia pe locul al 15-lea, penultimul dintre cei care au reușit să ajungă la finalul întrecerii inaugurale din 2021.

  Astfel, Sebastian Vettel țintește un rezultat mult mai bun în Marele Premiu al Regiunii Emilia-Romagna, care va avea loc în acest final de săptămână la Imola, în Italia. Anul trecut, pe vremea când concura la Ferrari, Vettel a avut o cursă catastrofală la Imola, germanul reușind o clasare modestă pe locul 12.

  “Sunt foarte optimist înaintea acestui weekend. Mi-a picat bine pauza aceasta dintre primele două curse, mai ales că anul acesta, calendarul competițional nu oferă prea multe oportunități de acest fel. Astfel, am avut destul timp să analizez datele oferite de echipă și să înțeleg ce anume trebuie îmbunătățit la monopostul din acest an.” a declarat Sebastian Vettel în comunicatul de presă remis de Aston Martin.

  După evoluția din Bahrain, numeroase personalități din lumea Formulei 1 au criticat prestația și forma sportivă a lui Sebastian Vettel. Criticii săi consideră că pilotul german nu mai este la forma cu care ne-a obișnuit la Red Bull Racing și în prima parte a colaborării sale cu Ferrari.

  Totuși, Sebastian Vettel și-a păstrat optimismul și a discutat despre diferențele dintre Bahrain și Imola. “Ca pistă, Imola e o cu totul altă provocare față de Bahrain. E un circuit unde poți realmente să ataci. Abia aștept weekendul să revin la Imola.” a încheiat pilotul german.

  Având în vedere faptul că Marele Premiu al Bahrainului a fost singura cursă de până acum, Sebastian Vettel este abia pe locul al 15-lea în clasamentul general al piloților. Cu pilotul german ne vom reîntâlni începând cu ziua de vineri în Marele Premiu al Regiunii Emilia-Romagna, atunci când sunt programate primele două antrenamente libere.

  Acțiunea de la Imola va putea fi vizionată de către fanii din România pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport 3.

  Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI

  Sursa: Aston Martin

  Photocredit: Aston Martin


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss