Latest Posts

Sebastian Vettel se pregătește pentru un GP dificil în Abu Dhabi

Vizualizări: 12399

Sebastian Vettel spune că Ferrari nu sunt „suficient de rapizi” înaintea Marelui Premiu de la Abu Dhabi, aceștia fiind surclasați de cei de la Mercedes.

„Cred că totul va fi decis de pneuri,  evident că cei de la Red Bull au fost puternici în cursă când vine vorba de pneuri, deci, precum am mai spus în trecut nu sunt tocmai fericit, dar spre seară lucrurile au mers mai bine, deci vom vedea.

„Pe un tur încă mai avem avantajul deci în calificări am fost ok, dar va fi dificil și strâns oricum.

„În ultima ieșire pneurile nu au rezistat, dar am fost că în ieșirile scurte pneurile erau suficient de bune pentru a mai încerca o dată. Asta a fost ceva neașteptat.

„Va fi dificil mâine, astăzi nu am fost suficient de rapizi.”

Vettel va încerca să își încheie perioada de șapte curse fără victorie, perioadă care a început la Marele Premiu al Belgiei. Pilotul german a câștigat de trei ori în Abu Dhabi, toate trei victoriile fiind obținute când era la Red Bull, în 2009, 2010 și 2013.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Foto-credit: Ferrari F1

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss