Latest Posts

Sebastian Vettel inspirat de spiritul “neîntrerupt” al echipei Ferrari

Vizualizări: 10692

Sebastian Vettel spune că a fost “inspirat” să-și vadă spiritul echipelor lui Ferrari neafectat de capitularea dramatică în lupta de campionat din 2018 cu Mercedes.

Vettel a arătat ca favorit pentru un al cincilea campionat mondial la începutul acestui an, după ce Ferrari părea să fi avansat în fața performanțelor Mercedes. Cu toate acestea, un catalog remarcabil de greșeli și strategii greșite, combinate cu o formă stelară de la Lewis Hamilton, au împins înapoi impulsul campionilor mondiali.

Hamilton se află pe punctul de a încheia campionatul în favoarea sa și ar putea face acest lucru la următoarea cursă la Circuitul de la Americas la Austin, Texa (SUA). În ciuda revoluției bruște, Vettel spune că echipa încă mai funcționează cu o mentalitate pozitivă.

“Este vorba de toata lumea”, a declarat Vettel pentru Sky Sports. “Consider că este foarte inspirat, că te plimbi în garaj și că băieții sunt toți pozitivi. Asta a ajutat cu siguranță.

“Evident că nu a fost o pereche ușoară de săptămâni, dar spiritul din echipă, având în vedere cât de grele s-au petrecut ultimele săptămâni, este neîntreruptă. Știm că este dificil de unde ne aflăm Ce avem de pierdut? Pot să cred că mai sunt câteva lucruri importante pe care le putem înțelege și le putem învăța despre mașină.

“Evident, dacă cursele merg așa, este un cadou pentru adversarul tău. Cred că încercăm tot ce ne stă în putință să luptăm și să ne opunem, să vedem ce vor aduce cursele următoare”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Deoarece a provocat ceea ce părea a fi o înfrângere morală pe Mercedes câștigând Marele Premiu al Marii Britanii pe parcursul anului, Vettel a câștigat doar o singură dată – la Marele Premiu belgian. În schimb, Hamilton a câștigat șase din cele șapte curse de atunci.

Photocredit:

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss