More

  Latest Posts

  Sebastian Vettel inspirat de spiritul „neîntrerupt” al echipei Ferrari

  Sebastian Vettel spune că a fost „inspirat” să-și vadă spiritul echipelor lui Ferrari neafectat de capitularea dramatică în lupta de campionat din 2018 cu Mercedes.

  Vettel a arătat ca favorit pentru un al cincilea campionat mondial la începutul acestui an, după ce Ferrari părea să fi avansat în fața performanțelor Mercedes. Cu toate acestea, un catalog remarcabil de greșeli și strategii greșite, combinate cu o formă stelară de la Lewis Hamilton, au împins înapoi impulsul campionilor mondiali.

  Hamilton se află pe punctul de a încheia campionatul în favoarea sa și ar putea face acest lucru la următoarea cursă la Circuitul de la Americas la Austin, Texa (SUA). În ciuda revoluției bruște, Vettel spune că echipa încă mai funcționează cu o mentalitate pozitivă.

  „Este vorba de toata lumea”, a declarat Vettel pentru Sky Sports. „Consider că este foarte inspirat, că te plimbi în garaj și că băieții sunt toți pozitivi. Asta a ajutat cu siguranță.

  „Evident că nu a fost o pereche ușoară de săptămâni, dar spiritul din echipă, având în vedere cât de grele s-au petrecut ultimele săptămâni, este neîntreruptă. Știm că este dificil de unde ne aflăm Ce avem de pierdut? Pot să cred că mai sunt câteva lucruri importante pe care le putem înțelege și le putem învăța despre mașină.

  „Evident, dacă cursele merg așa, este un cadou pentru adversarul tău. Cred că încercăm tot ce ne stă în putință să luptăm și să ne opunem, să vedem ce vor aduce cursele următoare”.

  Deoarece a provocat ceea ce părea a fi o înfrângere morală pe Mercedes câștigând Marele Premiu al Marii Britanii pe parcursul anului, Vettel a câștigat doar o singură dată – la Marele Premiu belgian. În schimb, Hamilton a câștigat șase din cele șapte curse de atunci.

  Photocredit:


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss