Latest Posts

Sebastian Vettel consideră că nu are nimic de demonstrat celor care îl critică

Vizualizări: 8779

După șase sezoane petrecute alături de Ferrari, Sebastian Vettel face în 2021 pasul spre Aston Martin. Înaintea primului test din Bahrain, germanul a vorbit despre noua provocare de a concura pentru o echipă nouă.

Vettel vine după un ultim sezon submediocru alături de Ferrari. Germanul a încheiat sezonul 2020 abia pe locul al 13-lea în clasamentul general, singurul moment glorios fiind locul al treilea adjudecat în Marele Premiu al Turciei, în condiții mixte.

De patru ori campion mondial în trecut, noul pilot al echipei Aston Martin a fost luat în colimator de foarte multă lume, fiind aspru criticat pentru evoluțiile din 2020. Cu toate acestea, Vettel a discutat despre critici, dar și despre așteptările sale privind noul sezon.

“Nu mă interesează ce cred ceilalți. Anul acesta, trebuie să-mi demonstrez mie și noii echipe înainte de a demonstra celorlalți. Lumea e în continuare mișcare, lucru firesc și sănătos. Altfel, am trăi blocați în trecut și am spune că Juan Manuel Fangio este în continuare cel mai mare pilot din istorie.” a declarat Vettel.

În cele șase sezoane petrecute la Ferrari, germanul a fost în două rânduri vicecampion mondial, în 2017 și 2018. În ultimele două sezoane, 2019 și 2020, el a întâmpinat din ce în ce mai multe dificultăți, fiind învins de o manieră categorică de Charles Leclerc, unul dintre cei mai promițători tineri piloți din Formula 1.

Sebastian Vettel va concura în 2021 pentru Aston Martin. Cu pilotul german ne vom reîntâlni în weekendul acesta, când sunt programate testele din Bahrain. Debutul oficial al pilotului german alături de Aston Martin va avea loc pe 28 martie, cu ocazia Marelui Premiu al Bahrainului, primul grand prix al sezonului.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Motorsport.com
Photocredit: Aston Martin F1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport.com

Latest Posts

Don't Miss