More

  Latest Posts

  Sebastian Vettel consideră că Lewis Hamilton merită titlul mondial

   

  Sebastian Vettel se află la un nou final de sezon lipsit de glorie și strălucire. Numeroase greșeli personale și ale echipei, l-au privat pe pilotul german de oportunitatea de a se lupta pentru cel de-al cincilea titlu mondial din carieră.

  Cu toate acestea, pilotul german de la Ferrari a găsit o oportunitate excelentă de a discuta succint despre rivalitatea sa cu Lewis Hamilton, proaspăt încoronat campion mondial pentru a șasea oară.

  “Cred că acum e momentul să scrieți cât mai multe lucruri bune cu putință despre succesul lui Lewis.” a comentat Vettel.

  “Cred că dacă cineva câștigă titlul de șase ori, atunci îl merită din plin. Exact asta i-am spus și eu.” a adăugat germanul.

  “Trebuie să respectăm ceea ce a făcut de-a lungul anilor și mai ales în acest sezon, când și echipa sa a fost foarte puternică. Sunt foarte fericit pentru el și mai puțin fericit pentru noi.” a încheiat cvadruplul campion mondial.

  Sebastian Vettel ocupă actualmente locul al cincilea în clasamentul general al piloților. Palmaresul germanului este unul impresionant, el având la activ patru titluri mondiale și 53 de victorii în Formula 1.

  Sursa: Autor GP24, Paul Athes

  Photocredit: The Times


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss