More

  Latest Posts

  Sebastian Vettel consideră că echipele de client pot câștiga titlul mondial în Formula 1

  Sebastian Vettel consideră că echipele de client pot câștiga din nou titlul mondial în Formula 1. Ultima oară, acest lucru a fost realizat chiar de Red Bull Racing, echipa austriacă reușind să o învingă pe Renault în 2010 și 2011.

  Germanul, aflat acum la Aston Martin, a discutat pe îndelete despre ideea că echipele de client pot câștiga din nou titlul mondial în Formula 1. Vettel a câștigat patru titluri mondiale alături de Red Bull Racing, primele două titluri fiind câștigate cu echipa austriacă din postura de echipă de client a celor de la Renault.

  “Nu mă tem despre faptul că acum concurez pentru o echipă de client. Cred că aceste frici sunt nejustificate. Lumea a evoluat, cred că e o chestiune a trecutului. Cu cineva precum Mercedes, cred că vom avea parte de corectitudine deplină. Dacă vom fi mai rapizi, atunci vom fi lăsați să îi învingem.” a declarat Vettel.

  După șase sezoane petrecute alături de Ferrari, Sebastian Vettel face pasul anul acesta alături de Aston Martin. Germanul îl va avea coechipier pe Lance Stroll. De asemenea, Vettel va avea la dispoziție, în premieră în carieră, un monopost motorizat de Mercedes. Totodată, el a vorbit și despre diferențele dintre experiențele precedente și ceea ce el așteaptă la Aston Martin.

  “Dacă suntem foarte, foarte apropiați din punct de vedere valoric de Mercedes, este deja o reușită extraordinară. Dar nu mă gândesc momentan la asta. Nu știu momentan cum va fi monopostul până ajungem în Bahrain. Filosofia Aston Martin este diferită față de tot ceea ce am fost obișnuit în trecut. Sper să mă adaptez noului mediu.” a concluzionat cvadruplul campion mondial.

   

  Sebastian Vettel are în palmaresul său patru titluri mondiale, toate alături de Red Bull Racing, între 2010 și 2013. După perioada de glorie de la echipa austriacă, el a făcut pasul în 2015 la Ferrari. Din nefericire pentru el, în cele șase sezoane petrecute alături de gruparea de la Maranello, Vettel nu a reușit să-și adjudece titlul mondial.

  Cu pilotul german și Aston Martin ne vom revedea vineri, 12 martie, cu prilejul primului test din Bahrain. Debutul lui Sebastian Vettel într-un grand prix va avea loc pe 28 martie, cu prilejul Marelui Premiu al Bahrainului, gazda primei etape din 2021.

   

  Sursa: Racing News 365, GP Fans

  Photocredit: Racing News 365


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss