GP24 Media

LATEST POSTS

Sebastian Vettel: „Când ești autocritic, ai mereu îndoieli”

Vizualizări: 9915

Sebastian Vettel insistă că nu a uitat cum se conduce un monopost, deși în 2020, nu s-a prezentat în cea mai bună formă pe circuit. A încheiat sezonul pe locul 13, în clasamentul piloților și a obținut un singur podium, în 17 curse.

El a părăsit acum Scuderia Ferrari, pentru a li se alătura celor de la Aston Martin, care au o revenire istorică în sport, în 2021. Vettel spune că a făcut multe greșeli, cât timp a făcut parte din formația italiană, atât pe circuit cât și în afară, însă crede că în cadrul potrivit, poate concura din nou, la cel înalt nivel.

„Când ești autocritic, ai mereu îndoieli”, a declarat Vettel, pentru Sportbuzzer. „Nu am uitat cum se conduce un monopost, în schimb, analizez de ce nu am putut să-mi folosesc abilitățile în proporție de 100%.”

„Desigur că se mai întâmplă, câteodată, să-ți dai singur cu stângul în dreptul. Deci sunt lucruri pe care le-am făcut eu greșit. Uneori atacurile, alte ori felul în care vorbești cu oamenii, poate și lucrurile pe care le consideri priorități. Pe cât de frustrant pare acum, cred că totul face parte din viață.”

Vettel a încheiat Marele Premiu al Turciei pe locul 3, după o cursă pe ploaie. Acesta a fost ultimul său podium cu Ferrari, dar a fost depășit de fostul coechipier, Charles Leclerc, pe tot parcursul sezonului. Acum, pilotul german, va fi înlocuit în cadrul Scuderiei, de Carlos Sainz Jr.

„Aceste experiențe m-au format”, spune Vettel. „Sigur că nu a fost totul un mare succes, au fost suișuri și coborâșuri. Dar aceste aspecte apar mereu împreună. Nu există succes, fără eșec și invers. Nu regret nimic. Ba din contră, consider că am învățat multe. Nu doar pentru următorul proiect, ci pentru viață.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„În principal, relaționarea cu oamenii. S-au petrecut multe, nu numai pe circuit. Nu mai am 20 de ani. Am 30, iar ultimii 4, 5 ani, m-au ajutat mult să mă dezvolt.” Vettel a avut 119 start-uri cu Ferrari, 14 victorii, iar cea mai bună clasare în campionat, a fost locul 2, în 2017 și 2018, în spatele lui Lewis Hamilton.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES