More

  Latest Posts

  Sebastian Vettel: „Când ești autocritic, ai mereu îndoieli”

  Sebastian Vettel insistă că nu a uitat cum se conduce un monopost, deși în 2020, nu s-a prezentat în cea mai bună formă pe circuit. A încheiat sezonul pe locul 13, în clasamentul piloților și a obținut un singur podium, în 17 curse.

  El a părăsit acum Scuderia Ferrari, pentru a li se alătura celor de la Aston Martin, care au o revenire istorică în sport, în 2021. Vettel spune că a făcut multe greșeli, cât timp a făcut parte din formația italiană, atât pe circuit cât și în afară, însă crede că în cadrul potrivit, poate concura din nou, la cel înalt nivel.

  „Când ești autocritic, ai mereu îndoieli”, a declarat Vettel, pentru Sportbuzzer. „Nu am uitat cum se conduce un monopost, în schimb, analizez de ce nu am putut să-mi folosesc abilitățile în proporție de 100%.”

  „Desigur că se mai întâmplă, câteodată, să-ți dai singur cu stângul în dreptul. Deci sunt lucruri pe care le-am făcut eu greșit. Uneori atacurile, alte ori felul în care vorbești cu oamenii, poate și lucrurile pe care le consideri priorități. Pe cât de frustrant pare acum, cred că totul face parte din viață.”

  Vettel a încheiat Marele Premiu al Turciei pe locul 3, după o cursă pe ploaie. Acesta a fost ultimul său podium cu Ferrari, dar a fost depășit de fostul coechipier, Charles Leclerc, pe tot parcursul sezonului. Acum, pilotul german, va fi înlocuit în cadrul Scuderiei, de Carlos Sainz Jr.

  „Aceste experiențe m-au format”, spune Vettel. „Sigur că nu a fost totul un mare succes, au fost suișuri și coborâșuri. Dar aceste aspecte apar mereu împreună. Nu există succes, fără eșec și invers. Nu regret nimic. Ba din contră, consider că am învățat multe. Nu doar pentru următorul proiect, ci pentru viață.”

  „În principal, relaționarea cu oamenii. S-au petrecut multe, nu numai pe circuit. Nu mai am 20 de ani. Am 30, iar ultimii 4, 5 ani, m-au ajutat mult să mă dezvolt.” Vettel a avut 119 start-uri cu Ferrari, 14 victorii, iar cea mai bună clasare în campionat, a fost locul 2, în 2017 și 2018, în spatele lui Lewis Hamilton.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss