Latest Posts

Sebastian Vettel ar fi vrut să câștige un titlu cu Ferrari

Vizualizări: 10862

Pilotul german al Scuderiei Ferrari, Sebastian Vettel, spune că a eșuat pentru că nu a reușit să câștige un campionat împreună cu Ferrari: „au fost lupte cărora poate nu ar fi trebuit să le dau curs.” Seb s-a alăturat formației italiene în 2015, cu scopul de a-și ajunge idolul (pe Michael Schumacher) și de a aduce un nou titlu echipei, după cel al lui Kimi Raikkonen din 2007.

Seb, de 4 ori campion mondial, a încheiat pe locul 2 în clasament, atât în 2017 cât și în 2018, obținând 14 victorii pentru scuderie, dar după o perioada dezamăgitoare, Ferrari a decis să nu îi mai prelungească contractul, inlocuindu-l cu Carlos Sainz Jr.

Vettel îl va merge in locul lui Sergio Perez la Aston Martin Racing (actualul Racing Point), în 2021. El a spus că nu are vreun regret în ceea ce privește anii săi la Ferrari, dar recunoaște că au fost un eșec:

„Este adevărat că am eșuat, deoarece am avut misiunea să căștig un titlu și nu am reușit.”

Pilotul german nu s-a pliat bine pe mediul atât de absorbit de politică de la Maranello și crede că ar fi putut face unele lucruri diferit în spatele cortinei.

„Sunt lucruri pe care aș fi putut să le fac mai bine, lucruri pe care ar fi trebuit să le observ mai devreme, certuri cărora nu ar fi trebuit să le dau curs. Dar din nou, cred că tot ce s-a întâmplat, m-a adus în punctul în care sunt astăzi.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Daca sunt corect și critic, pot spune că am eșuat. Au fost motive? Probabil că da, dar nu le folosesc drept scuze. Deci tot ce s-a întâmplat m-a făcut să progresez. Poate că disputele nu își aveau rostul, dar felul meu de a fi nu a putut accepta anumite situații.”

„Cred că am avut ceva de spus în toate aceste discuții în contradictoriu. În orice caz, așa te maturizezi și înveți. Mă bucur că pot să trec peste și să merg mai departe.”

Seb abia așteaptă noul început cu Aston Martin. Pilotul spune că sunt mulți factori care l-au determinat să aleagă echipa de la Sylverstone.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss