More

  Latest Posts

  Sean Gelael va participa în FP1 pentru Toro Rosso la COTA

  Gelael revine în acțiune pentru Toro Rosso în Austin vinerea aceasta la Circuit of The Americas.

  Sean Gelael se va bucura de prima sa sesiune de antrenamente F1 de anul acesta la Marele Premiu al Statelor Unite, pe Circuit of The Americas weekend-ul acesta.

  Gelael, în vârstă de 21 de ani, a avut patru apariții în FP1 pentru Toro Rosso anul trecut, și a testat pentru echipă atât în Spania cât și în Ungaria mai devreme anul acesta.

  Pilotul Formula 2 se va bucura de primul său weekend al anului în Austin, Vineri, continuând munca de developare alături de echipa sa.

  „Sunt super fericit și încântat să particip din nou. Am fost în FP1 anul trecut în Austin și e un circuit pe care îl știu, cu toate că a fost relativ umed anul trecut,” spune Gelael.

  „Ultima oară când am fost în mașină a fost la testul din Budapesta, așa că aștept cu nerăbdare să lucrez cu echipa din nou, sper că și ei sunt încântați.

  „Forma în care se află Toro Rosso după Japonia este destul de bună, deci sper să putem menține elanul acesta.”

  Toro Rosso au introdus o unitate nouă în timpul weekend-ului din Rusia, motorul Spec 3, fiind folosit pentru prima oară în cursă în Japonia, acum două săptămâni, feedback-ul din partea piloților fiind pozitiv.

  Toro Rosso este pe locul opt în clasamentul constructorilor cu patru curse rămase din sezon, la trei puncte în fața celor de la Sauber, care se află pe nouă.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss