Latest Posts

Sean Gelael va participa în FP1 pentru Toro Rosso la COTA

Vizualizări: 23231

Gelael revine în acțiune pentru Toro Rosso în Austin vinerea aceasta la Circuit of The Americas.

Sean Gelael se va bucura de prima sa sesiune de antrenamente F1 de anul acesta la Marele Premiu al Statelor Unite, pe Circuit of The Americas weekend-ul acesta.

Gelael, în vârstă de 21 de ani, a avut patru apariții în FP1 pentru Toro Rosso anul trecut, și a testat pentru echipă atât în Spania cât și în Ungaria mai devreme anul acesta.

Pilotul Formula 2 se va bucura de primul său weekend al anului în Austin, Vineri, continuând munca de developare alături de echipa sa.

„Sunt super fericit și încântat să particip din nou. Am fost în FP1 anul trecut în Austin și e un circuit pe care îl știu, cu toate că a fost relativ umed anul trecut,” spune Gelael.

„Ultima oară când am fost în mașină a fost la testul din Budapesta, așa că aștept cu nerăbdare să lucrez cu echipa din nou, sper că și ei sunt încântați.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Forma în care se află Toro Rosso după Japonia este destul de bună, deci sper să putem menține elanul acesta.”

Toro Rosso au introdus o unitate nouă în timpul weekend-ului din Rusia, motorul Spec 3, fiind folosit pentru prima oară în cursă în Japonia, acum două săptămâni, feedback-ul din partea piloților fiind pozitiv.

Toro Rosso este pe locul opt în clasamentul constructorilor cu patru curse rămase din sezon, la trei puncte în fața celor de la Sauber, care se află pe nouă.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss