Latest Posts

Se pregătesc alternative pentru cursele Formula 1 afectate de Covid-19.

Vizualizări: 10592

Gazde alternative de cursă se alătură locurilor potențial vacante din calendarul de Formula 1 2021. Cursa din 2021 din Singapore este cea mai recentă victimă a crizei Covid-19, dar corespondentul Auto Motor und Sport, Michael Schmidt, susține că Turcia va fi înlocuitorul probabil.

Anulări ulterioare sunt posibile și la sfârșitul sezonului, cu marile premii din Japonia, Mexic, Brazilia și Australia, toate fiind foarte probabil să fie anulate. Cu toate acestea, CEO-ul F1, Stefano Domenicali, este hotărât să mențină numărul de curse la 23, o cantitate fără precedent.

„Planificarea este chiar mai dificilă decât a fost anul trecut”, a explicat italianul. „Reglementările privind călătoriile și carantina se schimbă constant”. Șansele lui Suzuka de a găzdui GP-ul japonez vor crește brusc dacă olimpiadele vor avea loc luna viitoare, dar un sondaj arată că doar jumătate din populație crede că evenimentul global de la Tokyo va continua.

Formula 1

Schmidt raportează că, în caz de anulare, Malaezia și, eventual, China sunt potențialele alternative ale GP-ului japonez. El a adăugat: „Datorită politicilor stricte din Australia și a variantei virusului P1 din Brazilia, aceste două curse sunt cele mai puțin probabile să aibă loc anul acesta”. „Posibile soluții alternative ar fi un al doilea mare premiu al SUA, fie la Austin, fie cu revenirea la Indianapolis”, a spus Schmidt.

„Ar putea exista, de asemenea, un al doilea mare premiu în Bahrain pe parcursul scurt, în timp ce unii oameni chiar sugerează Losail în Qatar”, a adăugat el. „Totuși, nu pare că Formula 1 se va întoarce în Germania”, a spus Schmidt. „Nürburgring și Hockenheim nu țin în prezent nicio discuție reală despre o posibilă cursă de înlocuire”.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Auto, Motor & Sport / Michael Schmidt
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Auto, Motor & Sport / Michael Schmidt

Latest Posts

Don't Miss