More

  Latest Posts

  Se pregătesc alternative pentru cursele Formula 1 afectate de Covid-19.

  Gazde alternative de cursă se alătură locurilor potențial vacante din calendarul de Formula 1 2021. Cursa din 2021 din Singapore este cea mai recentă victimă a crizei Covid-19, dar corespondentul Auto Motor und Sport, Michael Schmidt, susține că Turcia va fi înlocuitorul probabil.

  Anulări ulterioare sunt posibile și la sfârșitul sezonului, cu marile premii din Japonia, Mexic, Brazilia și Australia, toate fiind foarte probabil să fie anulate. Cu toate acestea, CEO-ul F1, Stefano Domenicali, este hotărât să mențină numărul de curse la 23, o cantitate fără precedent.

  „Planificarea este chiar mai dificilă decât a fost anul trecut”, a explicat italianul. „Reglementările privind călătoriile și carantina se schimbă constant”. Șansele lui Suzuka de a găzdui GP-ul japonez vor crește brusc dacă olimpiadele vor avea loc luna viitoare, dar un sondaj arată că doar jumătate din populație crede că evenimentul global de la Tokyo va continua.

  Formula 1

  Schmidt raportează că, în caz de anulare, Malaezia și, eventual, China sunt potențialele alternative ale GP-ului japonez. El a adăugat: „Datorită politicilor stricte din Australia și a variantei virusului P1 din Brazilia, aceste două curse sunt cele mai puțin probabile să aibă loc anul acesta”. „Posibile soluții alternative ar fi un al doilea mare premiu al SUA, fie la Austin, fie cu revenirea la Indianapolis”, a spus Schmidt.

  „Ar putea exista, de asemenea, un al doilea mare premiu în Bahrain pe parcursul scurt, în timp ce unii oameni chiar sugerează Losail în Qatar”, a adăugat el. „Totuși, nu pare că Formula 1 se va întoarce în Germania”, a spus Schmidt. „Nürburgring și Hockenheim nu țin în prezent nicio discuție reală despre o posibilă cursă de înlocuire”.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Auto, Motor & Sport / Michael Schmidt

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss