GP24 Media

LATEST POSTS

Scuderia Ferrari: Prea devreme pentru ordinele de echipă.

Scuderia, Ferrari
Vizualizări: 20266

Scuderia Ferrari spune că este încă prea devreme în campania din 2022 pentru a lua în considerare ordinele de echipă între piloții săi din Formula 1, în ciuda avantajului actual al lui Charles Leclerc față de Carlos Sainz Jr.

Echipa italiană a fost echipa de bătut până acum în acest sezon, Leclerc devenind liderul campionatului, câștigând două din primele trei curse. În urma abandonului lui Carlos Sainz în Australia la sfârșitul săptămânii trecute, Charles Leclerc are un avans de 38 de puncte față de coechipierul său și se află în mod clar în cea mai bună poziție pentru a lupta pentru titlu.

Scuderia, Ferrari

Dar, în ciuda avantajului evident pe care Scuderia Ferrari l-ar putea obține dacă și-ar arunca toată greutatea în spatele unui singur pilot, directorul echipei, Mattia Binotto, este clar că ambii piloți rămân liberi să meargă la victorie în acest moment. „Sunt doar trei curse care au fost făcute acum”, a explicat el. „Au mai rămas 20 de curse, sperăm că 19, dar ar putea fi tot 20. Deci campionatul este încă foarte lung. Piloții noștri sunt liberi să lupte, iar eu chiar aștept cu nerăbdare și mă bucur că se luptă pentru un loc bun și pentru primul loc, dacă este posibil”.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Scuderia Ferrari F1-75 pare să nu aibă niciun punct slab, dovedindu-se rapidă în toate condițiile și pe toate tipurile de circuite, dar și mai fiabilă decât principalul rival Red Bull Racing.

Charles Leclerc însuși a declarat că mașina 2022 a echipei este o mașină palpitantă și îi permite să extragă maximum de la ea. „Este o mașină foarte puternică, cu siguranță”, a spus el. „Cred că până acum se potrivește bine cu pilotajul meu. Am înțeles mașina foarte devreme în sezon și cred că asta mă ajută deocamdată. Aceasta a fost o surpriză bună. Dar da, trebuie să continuăm să forțăm în mod evident. Deocamdată, merge extrem de bine”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Leclerc, Verstappen

Dar, având în vedere că Scuderia Ferrari se îndreaptă spre cursa de acasă, la Marele Premiu din Emilia Romagna, Charles Leclerc este conștient că echipa nu se poate lăsa distrasă de la necesitatea de a continua să dea tot ce are mai bun. „Sunt multe lucruri care vor fi destul de nebunești la Imola pentru noi”, a spus el. „Evident, în afară de asta, va fi, de asemenea, un weekend de curse în care vom avea o cursă de sprint. Nu știu dacă este pista potrivită pentru a o face sau nu, nu știu. Cred că vom avea răspunsul după acest weekend”.

„Sunt destul de sigur că există multe emoții, dar trebuie, de asemenea, să ne asigurăm, ca echipă, că nu încercăm să exagerăm, pentru că vor fi multe așteptări, ca întotdeauna. Trebuie să ne păstrăm calmul”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES