More

  Latest Posts

  Scuderia Ferrari: Prea devreme pentru ordinele de echipă.

  Scuderia Ferrari spune că este încă prea devreme în campania din 2022 pentru a lua în considerare ordinele de echipă între piloții săi din Formula 1, în ciuda avantajului actual al lui Charles Leclerc față de Carlos Sainz Jr.

  Echipa italiană a fost echipa de bătut până acum în acest sezon, Leclerc devenind liderul campionatului, câștigând două din primele trei curse. În urma abandonului lui Carlos Sainz în Australia la sfârșitul săptămânii trecute, Charles Leclerc are un avans de 38 de puncte față de coechipierul său și se află în mod clar în cea mai bună poziție pentru a lupta pentru titlu.

  Scuderia, Ferrari

  Dar, în ciuda avantajului evident pe care Scuderia Ferrari l-ar putea obține dacă și-ar arunca toată greutatea în spatele unui singur pilot, directorul echipei, Mattia Binotto, este clar că ambii piloți rămân liberi să meargă la victorie în acest moment. „Sunt doar trei curse care au fost făcute acum”, a explicat el. „Au mai rămas 20 de curse, sperăm că 19, dar ar putea fi tot 20. Deci campionatul este încă foarte lung. Piloții noștri sunt liberi să lupte, iar eu chiar aștept cu nerăbdare și mă bucur că se luptă pentru un loc bun și pentru primul loc, dacă este posibil”.

  Scuderia Ferrari F1-75 pare să nu aibă niciun punct slab, dovedindu-se rapidă în toate condițiile și pe toate tipurile de circuite, dar și mai fiabilă decât principalul rival Red Bull Racing.

  Charles Leclerc însuși a declarat că mașina 2022 a echipei este o mașină palpitantă și îi permite să extragă maximum de la ea. „Este o mașină foarte puternică, cu siguranță”, a spus el. „Cred că până acum se potrivește bine cu pilotajul meu. Am înțeles mașina foarte devreme în sezon și cred că asta mă ajută deocamdată. Aceasta a fost o surpriză bună. Dar da, trebuie să continuăm să forțăm în mod evident. Deocamdată, merge extrem de bine”.

  Leclerc, Verstappen

  Dar, având în vedere că Scuderia Ferrari se îndreaptă spre cursa de acasă, la Marele Premiu din Emilia Romagna, Charles Leclerc este conștient că echipa nu se poate lăsa distrasă de la necesitatea de a continua să dea tot ce are mai bun. „Sunt multe lucruri care vor fi destul de nebunești la Imola pentru noi”, a spus el. „Evident, în afară de asta, va fi, de asemenea, un weekend de curse în care vom avea o cursă de sprint. Nu știu dacă este pista potrivită pentru a o face sau nu, nu știu. Cred că vom avea răspunsul după acest weekend”.

  „Sunt destul de sigur că există multe emoții, dar trebuie, de asemenea, să ne asigurăm, ca echipă, că nu încercăm să exagerăm, pentru că vor fi multe așteptări, ca întotdeauna. Trebuie să ne păstrăm calmul”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss