Latest Posts

Scirocco Cup România: O nouă victorie pentru eMtr3i

Vizualizări: 20799

Penultima rundă din Scirocco Cup România s-a desfășurat pe circuitul stradal fictiv Tokyo Expressway.

Cursa a fost una destul de animată. Primul “cap de afiș” a fost furnizat de duelul dintre jucătorii eMtr3i și El Rossy 46. Între cei doi au mai intrat și Hainuinimic respectiv Kamikaze. EMtr3i scapă cu bine din duel, iar Rossy greșește, de acest lucru profitând ceilalți doi jucători enumerați mai devreme.

Spre final, atenția s-a mutat înspre lupta dintre Hainuinimic și Kamikaze, acesta din urmă, iese victorios din bătălie.

Victoria de etapă i-a revenit lui eMtr3i ce este la un pas de a-și adjudeca titlul. GTRO Kamikaze vine pe 2, iar Hainuinimic închide podiumul acestei manșe de concurs.

Numele ce au sosit în puncte sunt: El Rossy 46, GTR Andrei ZBG, Ciprian Dăscălescu, PG Motors, Lazarr_35, Ciolan16 și Traia_n.

Finala campionatului Scirocco Cup România se va desfășura pe data de 18 Iunie live pe YouTube: GT Romania.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss