GP24 Media

LATEST POSTS

Scirocco Cup România: Jucătorul eMtr3i câștigă în Austria

Vizualizări: 14141

Etapa cu numărul 6 din cadrul VW Scirocco Cup România s-a desfășurat pe circuitul Red Bull Ring din Austria. Doar 13 piloți au fost prezenți pe grilă.

Din pole a plecat eMtr3i. Acesta pleacă bine și își creea un avans considerabil. După ce a intrat la pit stop-ul obligatoriu, a pierdut șefia în favoarea lui El Rossy și Săvescu, dar a revenit înapoi la șefie după doar trei ture.

Odată rămas la vârf, el a reușit să câștige cursa la pas, ajungând la cel de-al treilea succes stagional din sezon. Pe podium au mai urcat jucătorii El Rossy 46 și GTRo Kamikaze.

Numele din puncte sunt: Hainuinimic, Andrei Săvescu, Alexx_ro111, Pelcri 77, Ciprian Dasca, Pg_Motors și Baciu1991box.

Runda cu numărul 7 se va ține pe 28 Mai, live pe canalul de Youtube, GT Romania.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES