More

  Latest Posts

  Scirocco Cup România: eMtr3i învinge pe Autopolis

  Vizualizări: 6600

  Etapa a șaptea din Scirocco Cup România s-a desfășurat pe circuitul japonez Autopolis.

  Din pole pleacă eMtr3i. El are un start bun, dar CRS_Baciu reușește să treacă de lider și se instalează la vârful plutonului și a rămas acolo pentru o perioadă bună de timp.

  Baciu a ieșit de la pit stop-ul obligatoriu tot primul, dar eMtr3i venea tare din urmă, iar la finele turului 10, preia conducerea. Baciu ratează frânarea în primul viraj, acesta căzând pe 3. Tot spre finalul cursei, am asistat la un duel foarte spectaculos pentru locul 4 între Kamikaze, Hainuinimic și PG Motors.

  În cele din urmă, jucătorul eMtr3i se impune, fiind urmat de El Rossy 46 și CRS_Baciu.

  Numele ce încheie etapa în puncte sunt: GTRO Kamikaze, Hainuinimic, PG Motors, Andrei Săvescu, GTRO Andrei ZBG, Ciprian Dasca și Pelcri 77.

  Etapa cu numărul 8 se va ține pe 4 Iunie, live pe canalul de Youtube GT Romania.

   

  Sursa:
  Photocredit:
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss