More

  Latest Posts

  Scirocco Cup România: Cursă spectaculoasă la Monza

  Parte a GT Challenge România, cupa monomarcă VW Scirocco Cup a ajuns la etapa a cincea din actualul sezon, platforma folosită fiind Gran Turismo Sport. 15 piloți au fost prezenți la start.

  Din pole-ul cursei de la Monza a plecat eMtr3i. Acesta pleacă bine, dar în Lesmo 1 pierde șefia în fața lui Andrei Săvescu. Totuși, în turul al doilea, poleman-ul preia conducerea cursei din nou. Ceva mai încolo, M3 greșește și pierde locuri în favoarea lui Săvescu, GTRo, El Rossy 46. Din poziția de lider, Andrei a avut o strategie bună și la pitstop-ul obligatoriu și reușește să își mențină șefia.

  Pe finalul cursei, liderul greșește, iar M3 urcă din nou pe primul loc. Din păcate, cursa s-a terminat cu 3 tururi înainte de final din cauza problemelor de conexiune.

  Așadar, jucătorul El Rossy 46 câștigă etapa, el fiind lider la momentul opririi cursei. Pe podium au mai urcat eMtr3i și Andrei Săvescu.

  Playerii care au terminat în zona punctelor sunt: Hainuinimic, Ciolan16, Pelcri77, Lazarr 35, Traian, PG Motors și Alexx Ro 111.

  Următoarea etapă se ține joi 21 Mai, live pe canalul de Youtube GT Romania.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss