GP24 Media

LATEST POSTS

Scirocco Cup România: Cursă spectaculoasă la Monza

Vizualizări: 22882

Parte a GT Challenge România, cupa monomarcă VW Scirocco Cup a ajuns la etapa a cincea din actualul sezon, platforma folosită fiind Gran Turismo Sport. 15 piloți au fost prezenți la start.

Din pole-ul cursei de la Monza a plecat eMtr3i. Acesta pleacă bine, dar în Lesmo 1 pierde șefia în fața lui Andrei Săvescu. Totuși, în turul al doilea, poleman-ul preia conducerea cursei din nou. Ceva mai încolo, M3 greșește și pierde locuri în favoarea lui Săvescu, GTRo, El Rossy 46. Din poziția de lider, Andrei a avut o strategie bună și la pitstop-ul obligatoriu și reușește să își mențină șefia.

Pe finalul cursei, liderul greșește, iar M3 urcă din nou pe primul loc. Din păcate, cursa s-a terminat cu 3 tururi înainte de final din cauza problemelor de conexiune.

Așadar, jucătorul El Rossy 46 câștigă etapa, el fiind lider la momentul opririi cursei. Pe podium au mai urcat eMtr3i și Andrei Săvescu.

Playerii care au terminat în zona punctelor sunt: Hainuinimic, Ciolan16, Pelcri77, Lazarr 35, Traian, PG Motors și Alexx Ro 111.

Următoarea etapă se ține joi 21 Mai, live pe canalul de Youtube GT Romania.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES