More

  Latest Posts

  Scirocco Cup România: Cursă spectaculoasă la Monza

  Vizualizări: 4736

  Parte a GT Challenge România, cupa monomarcă VW Scirocco Cup a ajuns la etapa a cincea din actualul sezon, platforma folosită fiind Gran Turismo Sport. 15 piloți au fost prezenți la start.

  Din pole-ul cursei de la Monza a plecat eMtr3i. Acesta pleacă bine, dar în Lesmo 1 pierde șefia în fața lui Andrei Săvescu. Totuși, în turul al doilea, poleman-ul preia conducerea cursei din nou. Ceva mai încolo, M3 greșește și pierde locuri în favoarea lui Săvescu, GTRo, El Rossy 46. Din poziția de lider, Andrei a avut o strategie bună și la pitstop-ul obligatoriu și reușește să își mențină șefia.

  Pe finalul cursei, liderul greșește, iar M3 urcă din nou pe primul loc. Din păcate, cursa s-a terminat cu 3 tururi înainte de final din cauza problemelor de conexiune.

  Așadar, jucătorul El Rossy 46 câștigă etapa, el fiind lider la momentul opririi cursei. Pe podium au mai urcat eMtr3i și Andrei Săvescu.

  Playerii care au terminat în zona punctelor sunt: Hainuinimic, Ciolan16, Pelcri77, Lazarr 35, Traian, PG Motors și Alexx Ro 111.

  Următoarea etapă se ține joi 21 Mai, live pe canalul de Youtube GT Romania.

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss