More

  Latest Posts

  Schumacher se temea că va pierde sezonul de F2 din 2020 din cauza pandemiei

  Mick Schumacher se temea că cea de-a doua campanie a sa din Formula 2, va fi amânată timp de un an, în urma restricțiilor apărute din cauza coronavirusului. Când planeta a intrat în lockdown în martie, Mick se gândea deja ce se va întâmpla dacă va pierde sezonul – probabil că nu ar fi ajuns în Formula 1, acum.

  „Pandemia a afectat întreaga planetă și a creat probleme serioase pentru mulți oameni”, a explicat Schumacher Jr, pe site-ul Ferrari. „De aceea mi se pare puțin nedrept, că m-am bucurat de ceea ce s-a întâmplat în viața mea în 2020, pentru că sincer, a fost una dintre cele mai bune campanii de când concurez. Cea în care mi s-a îndeplinit visul de o viață.”

  „Este adevărat că la începutul pandemiei când atât de multe țări au oprit totul, sportul, pe bună dreptate, nu a fost o prioritate. M-am temut că cel de-al doilea sezon în F2 pentru mine, va fi amânat cu un an.”

  În final, efortul FIA și al comunității F1 și F2, a fost răsplătit și s-a putut realiza o campanie sigură, care a oferit un adevărat spectacol pentru fanii care au fost încercați de condițiile grele din jur. Și în 2021 se vor aplica regulile dure impuse în padoc, cu toate acestea, ne bucurăm că F1 nu se oprește.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss