GP24 Media

LATEST POSTS

Schumacher se temea că va pierde sezonul de F2 din 2020 din cauza pandemiei

Vizualizări: 12244

Mick Schumacher se temea că cea de-a doua campanie a sa din Formula 2, va fi amânată timp de un an, în urma restricțiilor apărute din cauza coronavirusului. Când planeta a intrat în lockdown în martie, Mick se gândea deja ce se va întâmpla dacă va pierde sezonul – probabil că nu ar fi ajuns în Formula 1, acum.

„Pandemia a afectat întreaga planetă și a creat probleme serioase pentru mulți oameni”, a explicat Schumacher Jr, pe site-ul Ferrari. „De aceea mi se pare puțin nedrept, că m-am bucurat de ceea ce s-a întâmplat în viața mea în 2020, pentru că sincer, a fost una dintre cele mai bune campanii de când concurez. Cea în care mi s-a îndeplinit visul de o viață.”

„Este adevărat că la începutul pandemiei când atât de multe țări au oprit totul, sportul, pe bună dreptate, nu a fost o prioritate. M-am temut că cel de-al doilea sezon în F2 pentru mine, va fi amânat cu un an.”

În final, efortul FIA și al comunității F1 și F2, a fost răsplătit și s-a putut realiza o campanie sigură, care a oferit un adevărat spectacol pentru fanii care au fost încercați de condițiile grele din jur. Și în 2021 se vor aplica regulile dure impuse în padoc, cu toate acestea, ne bucurăm că F1 nu se oprește.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES