More

  Latest Posts

  Schumacher Jr. își dorea mult să înceapă sezonul în Australia

  Mick Schumacher spune că abia aștepta să își facă debutul în Formula 1, în Australia, însă din cauza restricțiilor impuse, acest lucru nu va fi posibil. Cel mai probabil, nu se va ajunge la Melbourne, până în Noiembrie. Așadar, pilotul de 21 de ani, va lua parte la primul său GP din F1, în Bahrain, alături de Haas.

  „Normal că abia așteptam să îmi fac debutul în Australia”, a declarat Mick, pentru DPA News. „Dar acum, avem puțin mai mult timp de pregătire și voi începe sezonul, în formă maximă.”

  Schumacher Jr. spune că schimbările din calendar nu fac o diferență prea mare, pentru piloți: „Lunile acestea, sunt pentru pregătire pentru sezon, în orice caz, deci nu este foarte diferit. Și este la fel pentru toată lumea.”

  Directorul echipei Haas, Guenther Steiner, admite faptul că, numele Schumacher, pune o presiune mare pe formația americană: „Numele Schumacher, este o legendă în Formula 1” (motorsport-total.com). Este o adevărată onoare pentru noi, să îl avem pe fiu, în echipă. Cu toate acestea, este și multă presiune. Sunt conștient și nu îmi fac iluzii.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss