GP24 Media

LATEST POSTS

Schumacher Jr. își dorea mult să înceapă sezonul în Australia

Vizualizări: 9586

Mick Schumacher spune că abia aștepta să își facă debutul în Formula 1, în Australia, însă din cauza restricțiilor impuse, acest lucru nu va fi posibil. Cel mai probabil, nu se va ajunge la Melbourne, până în Noiembrie. Așadar, pilotul de 21 de ani, va lua parte la primul său GP din F1, în Bahrain, alături de Haas.

„Normal că abia așteptam să îmi fac debutul în Australia”, a declarat Mick, pentru DPA News. „Dar acum, avem puțin mai mult timp de pregătire și voi începe sezonul, în formă maximă.”

Schumacher Jr. spune că schimbările din calendar nu fac o diferență prea mare, pentru piloți: „Lunile acestea, sunt pentru pregătire pentru sezon, în orice caz, deci nu este foarte diferit. Și este la fel pentru toată lumea.”

Directorul echipei Haas, Guenther Steiner, admite faptul că, numele Schumacher, pune o presiune mare pe formația americană: „Numele Schumacher, este o legendă în Formula 1” (motorsport-total.com). Este o adevărată onoare pentru noi, să îl avem pe fiu, în echipă. Cu toate acestea, este și multă presiune. Sunt conștient și nu îmi fac iluzii.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES