More

  Latest Posts

  Schumacher explică de ce a ales numărul 47

  Mick Schumacher va concura cu numărul 47 pe monopost, când va debuta în Formula 1, în 2021. Pilotul care va ieși pe circuit alături de Haas, spune că alegerea numărului a fost inspirată, în mare parte, de cele 7 titluri obținute de tatăl său.

  „În mod clar, șapte, este parțial, din cauza asta”, a spus Mick despre titlurile lui Michael. „Dar este și un număr care îmi place în general și cred că și în familie, avem o afinitate pentru cifra 7. Patru și șapte, sunt două dintre numerele care chiar îmi plac.”

  „Sigur că patru, este datorită performanței din F3 și 7, pentru că înseamnă mult pentru mine, de asemenea.” Ambele cifre le aparțin altor doi piloți de pe grilă. Lando Norris concurează cu cifra 4, iar Kimi Raikkonen, cu 7.

  „În final, dacă faci suma zilelor noastre de naștere (din familie), rezultă 47. Deci sunt mai multe motive, care au condus la această alegere”, a concluzionat juniorul Academiei Ferrari.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss