GP24 Media

LATEST POSTS

Schumacher explică de ce a ales numărul 47

Vizualizări: 18526

Mick Schumacher va concura cu numărul 47 pe monopost, când va debuta în Formula 1, în 2021. Pilotul care va ieși pe circuit alături de Haas, spune că alegerea numărului a fost inspirată, în mare parte, de cele 7 titluri obținute de tatăl său.

„În mod clar, șapte, este parțial, din cauza asta”, a spus Mick despre titlurile lui Michael. „Dar este și un număr care îmi place în general și cred că și în familie, avem o afinitate pentru cifra 7. Patru și șapte, sunt două dintre numerele care chiar îmi plac.”

„Sigur că patru, este datorită performanței din F3 și 7, pentru că înseamnă mult pentru mine, de asemenea.” Ambele cifre le aparțin altor doi piloți de pe grilă. Lando Norris concurează cu cifra 4, iar Kimi Raikkonen, cu 7.

„În final, dacă faci suma zilelor noastre de naștere (din familie), rezultă 47. Deci sunt mai multe motive, care au condus la această alegere”, a concluzionat juniorul Academiei Ferrari.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES