More

  Latest Posts

  Schumacher explică de ce a ales numărul 47

  Mick Schumacher va concura cu numărul 47 pe monopost, când va debuta în Formula 1, în 2021. Pilotul care va ieși pe circuit alături de Haas, spune că alegerea numărului a fost inspirată, în mare parte, de cele 7 titluri obținute de tatăl său.

  „În mod clar, șapte, este parțial, din cauza asta”, a spus Mick despre titlurile lui Michael. „Dar este și un număr care îmi place în general și cred că și în familie, avem o afinitate pentru cifra 7. Patru și șapte, sunt două dintre numerele care chiar îmi plac.”

  „Sigur că patru, este datorită performanței din F3 și 7, pentru că înseamnă mult pentru mine, de asemenea.” Ambele cifre le aparțin altor doi piloți de pe grilă. Lando Norris concurează cu cifra 4, iar Kimi Raikkonen, cu 7.

  „În final, dacă faci suma zilelor noastre de naștere (din familie), rezultă 47. Deci sunt mai multe motive, care au condus la această alegere”, a concluzionat juniorul Academiei Ferrari.

  Sursa: Formula 1 World Championship
  Photocredit: Formula 1 World Championship

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Formula 1 World Championship

  Latest Posts

  Don't Miss