More

  Latest Posts

  Schumacher are „așteptări mari” pentru mașina Haas F1 din 2022

  Mick Schumacher spune că feedback-ul inițial despre designul mașinii Haas din 2022 este „foarte pozitiv”, lăsându-l cu „așteptări mari” pentru al doilea sezon în Formula 1.

  Membru Ferrari Driver Academy și campion în Formula 2 în 2020, Schumacher a absolvit anul trecut în Formula 1 cu echipa Haas.

  Haas a optat împotriva dezvoltării mașinii sale pentru 2021, astfel încât să își poată concentra toate resursele pe noile reglementări tehnice pentru 2022, resemnându-l în spatele grilei și un sezon fără puncte.

  Dar Schumacher a reușit să dea semne decente de progres prin primul său sezon de F1, în special spre sfârșitul anului. El l-a învins pe coechipierul începător Nikita Mazepin în 20 din cele 22 de curse.

  Șeful Haas F1, Gunther Steiner, a recunoscut că i s-a părut „foarte ciudat” progresul echipei de la sfârșitul sezonului, dar Schumacher a considerat că este un „impuls uriaș” înaintea unui sezon în care speră la un mare pas înainte cu noua mașină.

  „Mașina pare a fi foarte bună, din ceea ce văd și aud”, a spus Schumacher. „Deci am așteptări mari. Sper că se vor îndeplini așteptările mele anul viitor.”

  mick schumacher haas vf 21 1 1

  Mașina din 2022 va fi primul design în care Schumacher a reușit să aibă o oarecare influență în dezvoltarea, după ce a concurat în serie de specificații de-a lungul carierei sale de juniori.

  Schumacher a explicat că îi plăcea provocarea de a juca un rol tehnic și de a ajuta la definirea direcției noii mașini, permițând echipei să o adapteze atât la cerințele sale, cât și ale lui Mazepin.

  „Este întotdeauna ceva care m-a interesat de atâția ani, cum funcționează lucrurile în general și mai ales cum funcționează o mașină de Formula 1”, a spus Schumacher. „Sunt destul de implicat în ceea ce face mașina de anul viitor (2022) și vreau doar să o înțeleg și să văd toate modelele CAD și alte chestii.

  Deci, cu siguranță, există o mulțime de puncte pe care abia aștept să le analizez la începutul anului viitor. „A fost grozav să lucrez cu echipa din fabrică, să-mi pot oferi propriile păreri despre cum mi-aș dori să fie mașina. Este prima dată când o mașină va fi construită pentru mine și nu pentru toată lumea.”

  „Totul este făcut pe măsurătorile noastre și pe căștile noastre, astfel încât toate să funcționeze armonios împreună.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss