Latest Posts

Schumacher are „așteptări mari” pentru mașina Haas F1 din 2022

Vizualizări: 12312

Mick Schumacher spune că feedback-ul inițial despre designul mașinii Haas din 2022 este „foarte pozitiv”, lăsându-l cu „așteptări mari” pentru al doilea sezon în Formula 1.

Membru Ferrari Driver Academy și campion în Formula 2 în 2020, Schumacher a absolvit anul trecut în Formula 1 cu echipa Haas.

Haas a optat împotriva dezvoltării mașinii sale pentru 2021, astfel încât să își poată concentra toate resursele pe noile reglementări tehnice pentru 2022, resemnându-l în spatele grilei și un sezon fără puncte.

Dar Schumacher a reușit să dea semne decente de progres prin primul său sezon de F1, în special spre sfârșitul anului. El l-a învins pe coechipierul începător Nikita Mazepin în 20 din cele 22 de curse.

Șeful Haas F1, Gunther Steiner, a recunoscut că i s-a părut „foarte ciudat” progresul echipei de la sfârșitul sezonului, dar Schumacher a considerat că este un „impuls uriaș” înaintea unui sezon în care speră la un mare pas înainte cu noua mașină.

„Mașina pare a fi foarte bună, din ceea ce văd și aud”, a spus Schumacher. „Deci am așteptări mari. Sper că se vor îndeplini așteptările mele anul viitor.”

Schumacher are „așteptări mari” pentru mașina Haas F1 din 2022

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mașina din 2022 va fi primul design în care Schumacher a reușit să aibă o oarecare influență în dezvoltarea, după ce a concurat în serie de specificații de-a lungul carierei sale de juniori.

Schumacher a explicat că îi plăcea provocarea de a juca un rol tehnic și de a ajuta la definirea direcției noii mașini, permițând echipei să o adapteze atât la cerințele sale, cât și ale lui Mazepin.

„Este întotdeauna ceva care m-a interesat de atâția ani, cum funcționează lucrurile în general și mai ales cum funcționează o mașină de Formula 1”, a spus Schumacher. „Sunt destul de implicat în ceea ce face mașina de anul viitor (2022) și vreau doar să o înțeleg și să văd toate modelele CAD și alte chestii.

Deci, cu siguranță, există o mulțime de puncte pe care abia aștept să le analizez la începutul anului viitor. „A fost grozav să lucrez cu echipa din fabrică, să-mi pot oferi propriile păreri despre cum mi-aș dori să fie mașina. Este prima dată când o mașină va fi construită pentru mine și nu pentru toată lumea.”

„Totul este făcut pe măsurătorile noastre și pe căștile noastre, astfel încât toate să funcționeze armonios împreună.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss