More

  Latest Posts

  Schmacher și Illot vor trebui să mai aștepte debutul în F1

  Mick Schumacher și Callum Illot vor trebui să mai aștepte debutul într-un weekend de Formula 1, după ce prima sesiune de antrenamente de la Nurburgring a fost anulată din cauza condițiilor meteo. Ploaia și ceața împiedică elicopterul medical să decoleze, ceea ce înseamnă că nu se poate ajunge ușor la spitalul municipal, în caz de urgență, așadar FP1 nu se poate desfășura.

  „S-a creat o situație complicată din cauza ceții, elicopterul medical nu poate zbura și distanța până la autostradă e prea mare, în caz că se întâmplă ceva”, a declarat Michael Massi.

  „Regiunea în care suntem are o vreme similară cu cea din Austria, locația este predispusă la astfel de condiții. Trebuie să judecăm bine acțiunile noastre. Din perspectiva FIA, siguranța participanților este cea mai importantă, mai ales a piloților, nu am face un compromis în această privință.”

  Oficialii au anunțat inițial că sesiunea se va desfășura conform programului, însă linia boxelor nu s-a deschis. Mai multe informații au fost promise la fiecare jumătate de ora, dar de fiecare dată organizatorii au confirmat faptul că vremea nu s-a îmbunătățit, ba chiar s-a deteriorat, iar asta a rezultat în anularea sesiunii.

  Membrii FDA, Scumacher și Illot, ar fi trebuit să iasă pe circuit cu Alfa Romeo și Haas un FP1, având prima apariție într-un weekend de cursă, în F1, dar acum pare puțin probabil să se mai întâmple azi.

  F1 ajunge la Nurburgring pentru a 41-a oară în istorie, dar asta e cea mai târzie perioadă în care s-a desfășurat o cursă pe acest circuit.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss