GP24 Media

LATEST POSTS

Schmacher și Illot vor trebui să mai aștepte debutul în F1

Vizualizări: 15674

Mick Schumacher și Callum Illot vor trebui să mai aștepte debutul într-un weekend de Formula 1, după ce prima sesiune de antrenamente de la Nurburgring a fost anulată din cauza condițiilor meteo. Ploaia și ceața împiedică elicopterul medical să decoleze, ceea ce înseamnă că nu se poate ajunge ușor la spitalul municipal, în caz de urgență, așadar FP1 nu se poate desfășura.

„S-a creat o situație complicată din cauza ceții, elicopterul medical nu poate zbura și distanța până la autostradă e prea mare, în caz că se întâmplă ceva”, a declarat Michael Massi.

Schmacher și Illot vor trebui să mai aștepte debutul în F1

„Regiunea în care suntem are o vreme similară cu cea din Austria, locația este predispusă la astfel de condiții. Trebuie să judecăm bine acțiunile noastre. Din perspectiva FIA, siguranța participanților este cea mai importantă, mai ales a piloților, nu am face un compromis în această privință.”

Oficialii au anunțat inițial că sesiunea se va desfășura conform programului, însă linia boxelor nu s-a deschis. Mai multe informații au fost promise la fiecare jumătate de ora, dar de fiecare dată organizatorii au confirmat faptul că vremea nu s-a îmbunătățit, ba chiar s-a deteriorat, iar asta a rezultat în anularea sesiunii.

Schmacher și Illot vor trebui să mai aștepte debutul în F1

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Membrii FDA, Scumacher și Illot, ar fi trebuit să iasă pe circuit cu Alfa Romeo și Haas un FP1, având prima apariție într-un weekend de cursă, în F1, dar acum pare puțin probabil să se mai întâmple azi.

F1 ajunge la Nurburgring pentru a 41-a oară în istorie, dar asta e cea mai târzie perioadă în care s-a desfășurat o cursă pe acest circuit.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES