GP24 Media

LATEST POSTS

Sauber își extinde partneriatul cu Ferrari până în 2025

Vizualizări: 23749

Proprietarul echipei Alfa Romeo F1, Sauber, își va extinde parteneriatul cu Ferrari, până în 2025, desființând zvonurile care spuneau că vor căuta sprijinul Renault, relatează Autosport.com. Sauber este client Ferrari din 2010 și a devenit și mai apropiată de formația de la Maranello, când a adoptat numele brandului-soră, Alfa Romeo.

Contractul actual dintre Sauber și Ferrari expiră la finalul acestui an, iar asta a devenit subiect de discuție pentru gurile rele care spuneau că brand-ul ar putea căuta ajutorul celor de la Renault. Autosport are însă surse, care sunt sigure că Ferrari și Sauber au încheiat un nou contract care va fi valabil până la finalul anului 2025.

Renault a pierdut și ultima sa echipă client, după ce McLaren a decis să accepte sprijinul Mercedes. Deși Frederic Vasseur, directorul echipei Alfa Romeo, a păstrat o relație bună cu Renault (Alpine), acționarii de la Sauber preferă să continue parteneriatul stabil cu Ferrari. Extensia contractului va păstra intactă puterea politică pe care Scuderia de la Maranello o are în Formula 1.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Nu se știe încă dacă echipa va păstra numele Alfa Romeo și din 2022, deoarece se realizează o fuziune între compania mamă Fiat Chrysler și Peugeot Group. Acestea vor purta numele Stellantis. Fred Vasseur a declarat la finalul sezonului trecut că extensia parteneriatului dintre Alfa Romeo și Sauber este crucială.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: https://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_Racing_C39
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES