More

  Latest Posts

  Sauber își extinde partneriatul cu Ferrari până în 2025

  Proprietarul echipei Alfa Romeo F1, Sauber, își va extinde parteneriatul cu Ferrari, până în 2025, desființând zvonurile care spuneau că vor căuta sprijinul Renault, relatează Autosport.com. Sauber este client Ferrari din 2010 și a devenit și mai apropiată de formația de la Maranello, când a adoptat numele brandului-soră, Alfa Romeo.

  Contractul actual dintre Sauber și Ferrari expiră la finalul acestui an, iar asta a devenit subiect de discuție pentru gurile rele care spuneau că brand-ul ar putea căuta ajutorul celor de la Renault. Autosport are însă surse, care sunt sigure că Ferrari și Sauber au încheiat un nou contract care va fi valabil până la finalul anului 2025.

  Renault a pierdut și ultima sa echipă client, după ce McLaren a decis să accepte sprijinul Mercedes. Deși Frederic Vasseur, directorul echipei Alfa Romeo, a păstrat o relație bună cu Renault (Alpine), acționarii de la Sauber preferă să continue parteneriatul stabil cu Ferrari. Extensia contractului va păstra intactă puterea politică pe care Scuderia de la Maranello o are în Formula 1.

  Nu se știe încă dacă echipa va păstra numele Alfa Romeo și din 2022, deoarece se realizează o fuziune între compania mamă Fiat Chrysler și Peugeot Group. Acestea vor purta numele Stellantis. Fred Vasseur a declarat la finalul sezonului trecut că extensia parteneriatului dintre Alfa Romeo și Sauber este crucială.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: https://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_Racing_C39


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss