More

  Latest Posts

  Sato va fi present la testele pentru tinerii piloți de la Abu Dhabi împreună cu AlphaTauri

  Marino Sato i se va alătura lui Yuki Tsunoda pentru un test cu AlphaTauri, la sfârșitul sezonului de F1, în Abu Dhabi. Echipele de Formula 1 au opțiunea să rămână pe Circuitul Yas Marina pentru o zi de teste (15 decembrie) cu câte două monoposturi fiecare.

  AlphaTauri a confirmat de curând, că cei doi piloți aleși sunt Tsunoda (care candidează pentru un loc în 2021) și Sato – campionul Euroformula Open din 2019 și locul 22 din Formula 2, în 2020, după ce a concurat cu Trident.

  „Ne bucurăm să îl avem pe Marino Sato la bord pentru test, deoarece a făcut o treabă excelentă în Formula 2, în acest sezon, deci merită să trăiască experiența F1”, a declarat șeful AlphaTauri, Franz Tost. „Suntem siguri că se va descurca, pentru că este un pilot priceput. Planul pentru test este simplu – să facă cât mai multe tururi pentru a simți ce înseamnă un monopost de Formula 1.”

  „Acest test, va fi foarte util, atât pentru noi, cât și pentru Marino. Vom face tot ce putem că să ne asigurăm că înțelege cum operează o echipă de F1, pe toate planurile. În plus, va învăța ceva și din punct de vedere tehnic, iar asta îl va ajuta în 2021, când continuă să se lupte în campionatul de F2. Cred că este o pregătire bună pentru viitorul său și este o adevărată plăcere, să putem face parte din procesul său de dezvoltare spre ceea ce considerăm că va fi o carieră de succes.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss