More

  Latest Posts

  Sato va fi present la testele pentru tinerii piloți de la Abu Dhabi împreună cu AlphaTauri

  Vizualizări: 4785

  Marino Sato i se va alătura lui Yuki Tsunoda pentru un test cu AlphaTauri, la sfârșitul sezonului de F1, în Abu Dhabi. Echipele de Formula 1 au opțiunea să rămână pe Circuitul Yas Marina pentru o zi de teste (15 decembrie) cu câte două monoposturi fiecare.

  AlphaTauri a confirmat de curând, că cei doi piloți aleși sunt Tsunoda (care candidează pentru un loc în 2021) și Sato – campionul Euroformula Open din 2019 și locul 22 din Formula 2, în 2020, după ce a concurat cu Trident.

  „Ne bucurăm să îl avem pe Marino Sato la bord pentru test, deoarece a făcut o treabă excelentă în Formula 2, în acest sezon, deci merită să trăiască experiența F1”, a declarat șeful AlphaTauri, Franz Tost. „Suntem siguri că se va descurca, pentru că este un pilot priceput. Planul pentru test este simplu – să facă cât mai multe tururi pentru a simți ce înseamnă un monopost de Formula 1.”

  „Acest test, va fi foarte util, atât pentru noi, cât și pentru Marino. Vom face tot ce putem că să ne asigurăm că înțelege cum operează o echipă de F1, pe toate planurile. În plus, va învăța ceva și din punct de vedere tehnic, iar asta îl va ajuta în 2021, când continuă să se lupte în campionatul de F2. Cred că este o pregătire bună pentru viitorul său și este o adevărată plăcere, să putem face parte din procesul său de dezvoltare spre ceea ce considerăm că va fi o carieră de succes.”

  Sursa: Formula 1 World Championship
  Photocredit: Formula 1 World Championship

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Formula 1 World Championship

  Latest Posts

  Don't Miss