Latest Posts

Șase echipaje se luptă în Swift Cup la Raliul Harghitei.

Vizualizări: 22053

Aflată la a zecea ediție, cupa monomarcă Swift Cup a debutat în noul sezon odată cu Raliul Maramureșului, acolo unde cinci echipaje s-au duelat pentru podium într-o competiție complexă, marcată de condiții meteo dificile.

Swift Cup

După un duel în doi cu echipajul David Tarța și Gergő Szabó, Paul Popa și Tudor Mârza s-au impus în prima etapă a sezonului, cei doi pornind excelent noua colaborare pilot – copilot.

Caravana raliurilor se mută în acest weekend în jurul orașului Odorheiu Secuiesc, unde este programat Raliul Harghitei. Cu 12 probe speciale pe durata a două zile de concurs și aproape 120 de kilometri cronometrați, competiția este una cunoscută pentru drumurile rapide și spectaculoase. Cele mai interesante momente pentru fani sunt reprezentate de startul festiv, programat joi seară, începând cu ora 20:00, și de superspeciala din Odorheiu Secuiesc, care va avea loc vineri, după ora 18:30.

Pe lângă prezența celor cinci echipaje care au participat în Raliul Harghitei, Swift Cup va avea parte de un nou competitor în cursa din acest weekend. Alexandru Benga debutează în Campionatul Național de Raliuri la competiția harghiteană, urmând a-l avea în dreapta pe experimentatul Andrei Mitrașcă.

Swift Cup, Raliul

Astfel, șase echipaje se aliniază la startul cupei monomarcă în Raliul Harghitei:

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  1. Paul Popa & Tudor Mârza
  2. David Tarța & Gergő Szabó
  3. Andrei Gheorghiu & Andrei Brezoszki – pilotul ieșean va concura alături de un nou copilot, Andrei, după ce la prima etapă l-a avut în dreapta pe tatăl său, Bogdan
  4. Artur Luca & Sabrina Camarda
  5. Paul Retegan & Adrian Mărieș
  6. Alexandru Benga & Andrei Mitrașcă

Dintre cele șase prezențe, trei piloți vor puncta și în clasamentul dedicat debutanților, creat, în premieră, în acest sezon al cupei monomarcă: Andrei Gheorghiu, Paul Retegan și Alexandru Benga. Duelurile se anunță, din nou, de urmărit, cu multiple nume implicate în lupta pentru victorie. Eechipajele Paul Popa & Tudor Mârza și David Tarța & Gergő Szabó s-au duelat pentru podium sau victorie în etapa harghiteană în trecut, în timp ce Artur Luca și Sabrina Camarda revin cu dorința unui rezultat bun după abandonul de la Maramureș.

Swift Cup

Câștigător în categoria debutanților la prima etapă din 2022, Andrei Gheorghiu va dori să confirme rezultatul excelent, avându-l alături pe Andrei Brezoszki, copilotul cu care a mai concurat în trecut. Paul Retegan și Adrian Mărieș au plecat din Maramureș cu puncte importante, în timp ce noul echipaj al cupei monomarcă, Alexandru Benga și Andrei Mitrașcă, speră la un debut excelent al pilotului în raliuri.

Partenerii cupei monomarcă vor răsplăti cele mai rapide echipaje cu premii și la Raliul Harghitei: învingătorul va primi un set de plăcuțe de frână Ferodo Racing prin partenerul MotorSport Europe, în timp ce Hankook Competition va premia un norocos echipaj cu o anvelopă. În plus, partenerii Easy Industry și Coop Network vor oferi un premiu de 500 de euro câștigătorului în categoria debutanților.

Swift Cup

În 2022, Swift Cup este susținută de partenerii Easy Industry și COOP Network. Partenerii tehnici ai cupei sunt: Hankook Competition, Bucur Tuning, www.sparco-shop.ro, Protlum Suspension și Ferodo Racing prin Motorsport Europe.

Parteneri media: RallyMax.ro și ABimages.

  • Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.
Sursa: Comunicat - Swift Cup
Photocredit: Swift Cup
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat - Swift Cup

Latest Posts

Don't Miss