Latest Posts

Șaptesprezece podiumuri pentru Junior Motorsport la Râmnicu Vâlcea.

Vizualizări: 18572

Șaptesprezece podiumuri în trei weekenduri în 2 campionate naționale distincte, constituie maximum de performanta obținută de piloții clubului Junior Motorsport. Cea de a 6-a etapa a Campionatului Național de Îndemânare Auto (CNIA), a avut loc la Shopping City Râmnicu Vâlcea în weekendul 3-4 septembrie chiar înainte de începerea școlilor.

Șaptesprezece

Echipa s-a prezentat într-o forma restrânsa, cu doar șapte piloți la start, motivul fiind absenta a trei piloți în străinătate și accidentarea a încă unuia. Cu toate acestea copiii prezenți la aceasta etapa au făcut senzație, urcând pe podium de 6 ori în diferite categorii, Vremea schimbătoare, cu ploaie la antrenamente, umezeala la prima parte a zilei de duminica și uscat la cea de a doua, a făcut și unele victime printre care și o ieșire în decor a Amei Chruscielewski, însă echipa tehnica a repus mașină la punct în timp util pentru ziua de duminica, intre timp copiii folosind la antrenamente celelalte mașini prezente la etapa.

După rezultatele obținute la aceasta etapa, ultima etapa a campionatului la Iași pe data de 24-25 septembrie se prevede a fi una foarte interesanta având în vedere că locurile din clasamentul general în categoriile în care participa juniorii clubului sunt disputate puternic.
“A fost o etapa care a confirmat că modelul aplicat de Junior Motorsport este unu care funcționează perfect și totul curge fluid în timpul unui weekend de competiții, rezervele făcând diferență.

Șaptesprezece

În primul rand eu am avut un eveniment sâmbăta seara de la care nu puteam lipsi, așadar la apelul meu de ajutor a sărit Sergiu Cornea, responsabilul Junior Motorsport Brașov, și a luat locul pe scaunul din dreapta a copiilor în timpul antrenamentelor. În al doilea rand un mic accident a Amei pe ploaie a scos o mașină din antrenamente, însă copiii au avut la dispoziția lor restul mașinilor, toate fiind identice că și performante, că să-și continue etapa.

Intre timp mecanicii echipei au readus la starea de funcționare mașină avariata și duminica dimineața atât mașină cât și eu am fost prezenți la startul etapei. a declarat Georgios Ladopoulos, fondatorul echipei Junior Motorsport.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Șaptesprezece

Rezultatele obținute de piloții Junior Motorsport la aceasta etapa au fost următoarele:

Campionatul Național de Îndemânare Auto (FRAS):
Cât J1 (8-10 ani):
Locul 2: Alexandru Lepadatu (Craiova)
Locul 3: Arthur Chruscielewski (București)

Cât J2 (11-12 ani):
Locul 1: Andrei Tudor (București)
Locul 2: Alexandru Panait (București)
Locul 3: Radu Musat (București)

Cât J3 (13-14 ani):
Locul 4: Alex Rotaru (București)
Locul 6: Ana Măria Chruscielewski (București)

Grupa Femina: locul 2: Ana Măria Chruscielewski (București)

Șaptesprezece

Echipe: Locul 4

Dezvoltarea conceptului Junior Motorsport, atât pe verticala, prin participarea piloților în mai multe campionate, cât și pe orizontala, prin extinderea în toată tara, a dat posibilitatea multor tineri să intre în motorsport cu bugete rezonabile și cu mare succes. Sistemul de instruire, conceput și dezvoltat de Junior Motorsport sub deviza Fast-Safe-Fun, este unul care aduce un echilibru intre joaca și performanta, copiii fiind foarte repede prinși de plăcere pilotajului sportiv.

În cadrul programului de pregătire, interacțiunea, atât cu instructorul, cât și intre ei, este constructiva și le permite piloților tineri să ajungă la performante deosebite într-un timp foarte scurt.

Șaptesprezece

Echipa este susținută de: Shell Helix Motor Oil prin reprezentanța din România Elgeka-FerfelisBlack Sea SuppliersRTH ProconstructTIABPan Food Sibiu, Scania, Michelin.

Șaptesprezece

Linkuri Utile:
Junior Motorsport – Timișoara
Junior Motorsport – Târgu Mureș
Junior Motorsport – Iași
Junior Motorsport – Craiova
Junior Motorsport – Brașov

GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:

Șaptesprezece
Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.
Sursa: Comunicat - Junior Motorsport
Photocredit: Junior Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat - Junior Motorsport

Latest Posts

Don't Miss