Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Șapte evenimente sub egida FRAS în acest weekend.

  Șapte evenimente se vor desfășura în acest weekend sub egida FRAS, cu această ocazie urmând să debuteze campionatele naționale de drift, drag racing, slalom paralel și rally raid. Weekend-ul 10-12 iulie se anunță cel mai aglomerat pentru federație de la relansarea automobilismului sportiv. O nouă cupă de off road se va desfășura la final de săptămână, de data aceasta la Movilița.

  De asemenea, circuitul Motorpark de la Adâncata va găzdui din nou un eveniment comun în care se vor desfășura etapa a doua din Campionatul Național de Anduranță, dar și din Campionatul Național de Viteză pe Circuit pentru Automobile Istorice. Prima rundă comună s-a desfășurat în urmă cu trei săptămâni și s-a dovedit un real succes. Etapa de anduranță va fi transmisă live pe Facebook, iar ulterior, în reluare pe Look Sport.

  Aflat la al cincilea sezon sub egida FRAS, Campionatul Național de Drift va debuta sâmbătă dimineață pe circuitul Prejmer din Brașov. Un total de 41 de concurenți și-au anunțat prezența la start. Etapa va fi transmisă în direct pe postul de televiziune Pro X.

  Baja Satu Mare este una dintre cele mai apreciate etape de rally raid din țară. Sursă foto: NSM Motorsport

  Campionatul Național de Rally Raid va lua startul în 2020 cu Baja Satu Mare, competiție care va aduna 26 de echipaje. Evenimentul are 5 probe speciale și o lungime totală de 410 kilometri, dintre care 252 de probe speciale.

  Campionatul Național de Drag Racing va începe aventura în acest sezon cu o nouă etapă pe aeroportul din Arad, care va fi traseul de casă în 2020. Drag Racing a intrat sub egida FRAS în 2019 și a fost disciplina cu cei mai mulți sportivi licențiați în ediția anterioară.

  În faimoasa „Groapă” de la Sibiu va debuta sezonul 2020 al Campionatului Național de Slalom Paralel, competiția unde s-au dezvoltat Raul Badiu și Simone Tempestini. Etapa va avea loc duminică.  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss