More

  Latest Posts

  Sainz: „Ferrari nu își devorează piloții”

  Noul pilot al Scuderiei Ferrari, Carlos Sainz Jr, a precizat din nou că atmosfera caldă de la McLaren l-a ajutat să se dezvolte atât de bine, iar acum, spune că nu simte că echipa din Maranello ar putea avea probleme în acest sens.

  Spaniolul a plecat de la McLaren pentru a-l înlocui pe Sebastian Vettel în formația italiană. Pilotul german s-a bucurat de un start bun cu Ferrari, dar lucrurile au început să devină dificile, după ce au apărut numeroase schimbări la conducere. Venirea lui Charles Leclerc în echipă, a complicat lucrurile și mai mult pentru Seb.

  În final, Ferrari a decis să semneze cu Sainz, după două sezoane fantastice cu McLaren (a ajuns pe podium de două ori și a avut o performanță constantă). Deși Vettel s-a simțit sufocat în cadrul Scuderiei, Sainz nu crede că ar trebui să ia experiența lui Seb ca pe un avertisment.

  „Ferrari nu este o echipă care să-și devoreze piloții”, a declarat spaniolul. „Dacă privești cariera lui Vettel…ce pilot nu și-ar fi dorit să își petreacă 5 ani la Ferrari, așa cum a făcut-o el? Eu am stat cel mult 2 ani la fiecare echipă. Deci dacă Ferrari este o echipă care își devorează piloții, atunci Renault, Toro Rosso și altele ce sunt?”

  „Alonso a stat 5 ani la Ferrari. Deci nu pare a fi o echipă care își mănâncă piloții. Normal că aș vrea să stau mult timp aici, să pot crea o atmosferă similară cu cea de la McLaren. Sper să am o echipă la fel, sau mai bună decât cea de la McLaren. Eu voi da totul.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss