More

  Latest Posts

  Sainz: „Ferrari nu își devorează piloții”

  Noul pilot al Scuderiei Ferrari, Carlos Sainz Jr, a precizat din nou că atmosfera caldă de la McLaren l-a ajutat să se dezvolte atât de bine, iar acum, spune că nu simte că echipa din Maranello ar putea avea probleme în acest sens.

  Spaniolul a plecat de la McLaren pentru a-l înlocui pe Sebastian Vettel în formația italiană. Pilotul german s-a bucurat de un start bun cu Ferrari, dar lucrurile au început să devină dificile, după ce au apărut numeroase schimbări la conducere. Venirea lui Charles Leclerc în echipă, a complicat lucrurile și mai mult pentru Seb.

  În final, Ferrari a decis să semneze cu Sainz, după două sezoane fantastice cu McLaren (a ajuns pe podium de două ori și a avut o performanță constantă). Deși Vettel s-a simțit sufocat în cadrul Scuderiei, Sainz nu crede că ar trebui să ia experiența lui Seb ca pe un avertisment.

  „Ferrari nu este o echipă care să-și devoreze piloții”, a declarat spaniolul. „Dacă privești cariera lui Vettel…ce pilot nu și-ar fi dorit să își petreacă 5 ani la Ferrari, așa cum a făcut-o el? Eu am stat cel mult 2 ani la fiecare echipă. Deci dacă Ferrari este o echipă care își devorează piloții, atunci Renault, Toro Rosso și altele ce sunt?”

  „Alonso a stat 5 ani la Ferrari. Deci nu pare a fi o echipă care își mănâncă piloții. Normal că aș vrea să stau mult timp aici, să pot crea o atmosferă similară cu cea de la McLaren. Sper să am o echipă la fel, sau mai bună decât cea de la McLaren. Eu voi da totul.”

  Sursa: Formula 1 World Championship
  Photocredit: Formula 1 World Championship

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Formula 1 World Championship

  Latest Posts

  Don't Miss