Latest Posts

Santander se întoarce în F1 cu Ferrari în 2022

Vizualizări: 19134

Santander va reveni în Formula 1 în 2022, alăturându-se echipei Ferrari ca partener după o absență de patru ani din serie.

Gigantul financiar spaniol va deveni unul dintre partenerii premium ai echipei, logo-ul său fiind vizibil pe mașinile, costumele de curse și șepcile echipei.

De asemenea, va sprijini eforturile echipei de a deveni neutru în carbon până în 2030.

Santander a fost implicat anterior în F1 din 2007 până în 2017, petrecând opt sezoane cu echipa italiană.

S-a alăturat lui McLaren odată cu sosirea lui Fernando Alonso în 2007, înainte de a se muta la Ferrari cu spaniolul în 2010, deși filiala sa din Marea Britanie a păstrat legături cu echipa din Woking prin munca sa cu Jenson Button.

Banca a primit, de asemenea, sponsorizarea titlului a mai multor curse de-a lungul anilor, inclusiv Marele Premiu al Marii Britanii din 2007 până în 2014 și GP-ul Spaniei din 2011-13.

John Elkann, președintele Ferrari, a declarat: „Este o onoare să fac din nou echipă cu o instituție financiară globală precum Santander, care este angajată în domeniul bancar responsabil și este demonstrat lider în finanțarea energiei regenerabile și în serviciile de consiliere ESG (mediu, social și guvernare) din întreaga lume.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Santander se întoarce în F1 cu Ferrari în 2022

„Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu ei pentru a ne îndeplini obiectivul cheie de a deveni neutri în carbon până în 2030.

„Credem că Formula 1, cu inovațiile și evoluțiile tehnologice ale sale, vor aduce beneficii industriei noastre și, în cele din urmă, societății în ansamblu.”

Ana Botin, președintele executiv al Santander, a declarat: „Suntem foarte încântați să lucrăm din nou cu Ferrari și să îi sprijinim în tranziția verde.

„Santander este pe deplin angajat să abordeze schimbările climatice și, în calitate de furnizor principal de finanțare auto din Europa, suntem hotărâți să ajutăm industria auto pe măsură ce aceasta devine ecologică.

„Noul nostru parteneriat cu Ferrari va accelera progresul nostru comun”.

Anunțul a venit după ce s-a dezvăluit că Mission Winnow a lui Philip Morris International se poate retrage de la a fi partenerul de titlu al echipei.

Brandul complet Mission Winnow a fost folosit și dezactivat din 2018.

Echipa a alergat fără el în 2020 înainte de un nou logo verde, iar formularea a reapărut la începutul anului 2021, dar a fost eliminată din nou pentru cursele din UE.

Întrebat dacă Mission Winnow va rămâne sau nu ca sponsor principal cu autocolantele pe mașină anul viitor, directorul echipei Ferrari, Mattia Binotto, a spus: „Încă discutăm cu PMI.

„Este foarte probabil ca PMI să rămână, dar poate nu ca sponsor de titlu.

“Ați menționat autocolante, așa că discutăm despre drepturi. Va fi anunțat de îndată ce suntem gata să facem asta.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss