Latest Posts

Sanders a ieșit din Dakar după un accident între etape

Vizualizări: 11387

Pilotul GasGas, Daniel Sanders, a ieșit din Raliul Dakar după ce s-a prăbușit în timpul secțiunii de legătură în drum spre startul etapei a șaptea de duminică.

Australianul a câștigat două dintre cele șase etape care au avut loc până acum în timpul evenimentului din Arabia Saudită, pentru a ajunge în ziua de odihnă de sâmbătă pe locul al treilea la general, fiind urmat de coechipierul GasGas, Sam Sunderland, cu doar cinci minute și 35 de secunde.

Cu toate acestea, în drum spre startul etapei de 402 km Riyadh-Al Dawadimi de duminică, Sanders s-a rănit la brațul stâng într-o cădere și a trebuit să fie dus la spital.

În calitate de câștigător al Etapei 6, Sanders trebuia să deschidă drumul, sarcină care va fi preluată acum de colegul său de echipă Sunderland, acum unicul reprezentant al mărcii GasGas deținute de KTM.

Sunderland intră în Etapa 7 cu un avans mic de 2m39s față de Matthias Walkner de la KTM, în timp ce Adrien van Beveren de la Yamaha este promovat pe locul trei la general.

Sanders a abordat doar cel de-al doilea Dakar al său, după ce a făcut o impresie puternică la debutul său în 2021, când a terminat pe locul al patrulea la general, cu o cea mai bună etapă pe locul doi.

El a câștigat etapa de Prolog din acest an în ziua de Anul Nou și a urmat apoi luând prada în prima etapă propriu-zisă, înainte de a adăuga un al doilea triumf în timpul celei de-a șasea etape scurtate, vineri, imediat înainte de ziua de odihnă.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

O altă echipă satelit KTM, Husqvarna, a fost redusă la un singur pilot – Luciano Benavides – la începutul săptămânii care a urmat retragerii lui Skyler Howes după un accident în Etapa 5.

Mai multe ştiri despre Raliul Dakar găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss