More

  Latest Posts

  Salbă de medalii pentru piloţii de la Krepelka Motorsport şi ACS Pro Timiş.

  Etapa de la Râmnicu Vâlcea a campionatelor naționale de Super Slalom, Îndemânare Auto și Vehicule Electrice, desfășurata în weekend, a adus rezultate excelente pentru piloții cluburilor Krepelka Motorsport și ACS Pro Timiș, care au avut evoluții de zile mari.

  Cireașa de pe tort a reprezentat-o Mihai Şurubariu, învingător în clasamentul open cu o maşină împrumutată. El s-a mai impus la categoriile A5 și M. Mihai Alexandrescu a fost primul la A2, iar AMI Racing, formată din piloți ai cluburilor menționate, s-a clasat pe primul loc în ierarhia generală a echipelor. În Campionatul Național de Vehicule Electrice, Mihai Alexandrescu a încheiat pe locul al treilea la categoriile E1 și S, fiind primul și la echipe.

  În întrecerea asimilată de Super Slalom, Alexandru Cristea a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere la clasa Juniori 2, Dragoş Cristea a fost al treilea la Juniori 1, iar Vlad Tătăreanu a încheiat pe poziția a patra tot la J1. La Campionatul Național de Îndemânare Auto, Eric Stoian s-a clasat pe trei la Juniori 3. Așadar, trei din cinci juniori pe podium și toți cu o evoluție excelentă.

  „Mulțumim Consiliului Județean Timiș, sponsorilor privați Dan Lazăr (Ducodan), Mirko Peroni (Rossini), Florin Diaconescu (OPR Asfalt), Lucian Perescu (Constructim), Cristian Corlan (Corlan Trans), Adriana Dobriceanu (Rofix), Cornel Creţu (Lic 29), Radu Diaconovici (Girod), Marcel Petrea (Unicorn), Cristian Fedor (Cooglio-XGC), Diana Szijarto (Imi Moni Oil), Remus Suiugan (Imperium), Horaţiu Haţegan (Ecorec-Tim), Călin Otescu (OTE Group), precum şi celorlalţi colaboratori şi susţinători”, a declarat Alexandru Krepelka, preşedintele cluburilor Pro Timiş şi Krepelka Motorsport.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat - Krepelka Motorsport

  Photocredit: Krepelka Motorsport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss