Latest Posts

Salbă de medalii pentru piloţii de la Krepelka Motorsport şi ACS Pro Timiş.

Vizualizări: 27238

Etapa de la Râmnicu Vâlcea a campionatelor naționale de Super Slalom, Îndemânare Auto și Vehicule Electrice, desfășurata în weekend, a adus rezultate excelente pentru piloții cluburilor Krepelka Motorsport și ACS Pro Timiș, care au avut evoluții de zile mari.

Cireașa de pe tort a reprezentat-o Mihai Şurubariu, învingător în clasamentul open cu o maşină împrumutată. El s-a mai impus la categoriile A5 și M. Mihai Alexandrescu a fost primul la A2, iar AMI Racing, formată din piloți ai cluburilor menționate, s-a clasat pe primul loc în ierarhia generală a echipelor. În Campionatul Național de Vehicule Electrice, Mihai Alexandrescu a încheiat pe locul al treilea la categoriile E1 și S, fiind primul și la echipe.

YouTube video

În întrecerea asimilată de Super Slalom, Alexandru Cristea a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere la clasa Juniori 2, Dragoş Cristea a fost al treilea la Juniori 1, iar Vlad Tătăreanu a încheiat pe poziția a patra tot la J1. La Campionatul Național de Îndemânare Auto, Eric Stoian s-a clasat pe trei la Juniori 3. Așadar, trei din cinci juniori pe podium și toți cu o evoluție excelentă.

„Mulțumim Consiliului Județean Timiș, sponsorilor privați Dan Lazăr (Ducodan), Mirko Peroni (Rossini), Florin Diaconescu (OPR Asfalt), Lucian Perescu (Constructim), Cristian Corlan (Corlan Trans), Adriana Dobriceanu (Rofix), Cornel Creţu (Lic 29), Radu Diaconovici (Girod), Marcel Petrea (Unicorn), Cristian Fedor (Cooglio-XGC), Diana Szijarto (Imi Moni Oil), Remus Suiugan (Imperium), Horaţiu Haţegan (Ecorec-Tim), Călin Otescu (OTE Group), precum şi celorlalţi colaboratori şi susţinători”, a declarat Alexandru Krepelka, preşedintele cluburilor Pro Timiş şi Krepelka Motorsport.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Comunicat - Krepelka Motorsport
Photocredit: Krepelka Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat - Krepelka Motorsport

Latest Posts

Don't Miss