GP24 Media

LATEST POSTS

Salbă de medalii pentru piloţii de la Krepelka Motorsport şi ACS Pro Timiş.

de
Vizualizări: 25809

Etapa de la Râmnicu Vâlcea a campionatelor naționale de Super Slalom, Îndemânare Auto și Vehicule Electrice, desfășurata în weekend, a adus rezultate excelente pentru piloții cluburilor Krepelka Motorsport și ACS Pro Timiș, care au avut evoluții de zile mari.

Cireașa de pe tort a reprezentat-o Mihai Şurubariu, învingător în clasamentul open cu o maşină împrumutată. El s-a mai impus la categoriile A5 și M. Mihai Alexandrescu a fost primul la A2, iar AMI Racing, formată din piloți ai cluburilor menționate, s-a clasat pe primul loc în ierarhia generală a echipelor. În Campionatul Național de Vehicule Electrice, Mihai Alexandrescu a încheiat pe locul al treilea la categoriile E1 și S, fiind primul și la echipe.

În întrecerea asimilată de Super Slalom, Alexandru Cristea a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere la clasa Juniori 2, Dragoş Cristea a fost al treilea la Juniori 1, iar Vlad Tătăreanu a încheiat pe poziția a patra tot la J1. La Campionatul Național de Îndemânare Auto, Eric Stoian s-a clasat pe trei la Juniori 3. Așadar, trei din cinci juniori pe podium și toți cu o evoluție excelentă.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Mulțumim Consiliului Județean Timiș, sponsorilor privați Dan Lazăr (Ducodan), Mirko Peroni (Rossini), Florin Diaconescu (OPR Asfalt), Lucian Perescu (Constructim), Cristian Corlan (Corlan Trans), Adriana Dobriceanu (Rofix), Cornel Creţu (Lic 29), Radu Diaconovici (Girod), Marcel Petrea (Unicorn), Cristian Fedor (Cooglio-XGC), Diana Szijarto (Imi Moni Oil), Remus Suiugan (Imperium), Horaţiu Haţegan (Ecorec-Tim), Călin Otescu (OTE Group), precum şi celorlalţi colaboratori şi susţinători”, a declarat Alexandru Krepelka, preşedintele cluburilor Pro Timiş şi Krepelka Motorsport.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Comunicat - Krepelka Motorsport
Photocredit: Krepelka Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES