Latest Posts

Sainz zâmbește în ciuda zilei de deschidere „foarte dezordonată” din Texas

Vizualizări: 11146

Carlos Sainz a ieșit cu zâmbetul pe buze după antrenamentele de vineri la Austin, după ce a făcut tururi la Circuitul Americilor pentru prima dată din 2019.

Deși pilotul Ferrari a spus că traficul și temperaturile ridicate înseamnă că lucrurile ar putea deveni „foarte dezordonate” pe pistă în Texas…

Sainz, care a terminat pe locul cinci în FP1 în spatele coechipierului său Charles Leclerc și pe locul nouă în FP2 cu Leclerc pe locul șapte, a explicat de ce a rămas în urmă în a doua sesiune și de ce provocările cu care s-a confruntat vineri le-ar putea ridica și sâmbătă.

„Am un zâmbet pentru că, în primul rând, m-am distrat foarte mult, este o pistă grozavă de condus și fiecare tur pe care îl fac aici mă bucură”, a început Sainz.

„Și mașina, configurarea în FP1 a fost destul de dificilă cu denivelările, unele reglaje de set-up și pentru FP2 am reușit să o îmbunătățim destul de mult – așa că am fost puțin mai fericit în FP2, deși foile de pontaj nu arată asta, pentru că am avut un al treilea sector destul de dezastruos, cu trafic și o greșeală.

Sainz consideră că traficul ar putea fi cheia în lucru, în timp ce a explicat: „În mod evident, acestea sunt mașini sensibile la vânt și aer murdar, avem nevoie de spații mari între mașini…

Și dacă întâlnești trafic așa cum am făcut eu în ultimul sector, cu cât de critice sunt anvelopele la sfârșitul turului cu supraîncălzire, cât de cald este, aer murdar plus supraîncălzire, poate deveni foarte dezordonat.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sainz zâmbește în ciuda zilei de deschidere „foarte dezordonată” din Texas

Coechipierul Leclerc – al patrulea și al șaptelea în sesiunile de vineri – a fost pozitiv în privința ritmului lui Ferrari, în ciuda unei alunecări masive în pietriș în FP1.

El a spus: „FP1 a fost foarte bun, mai ales pe rulajele cu combustibil scăzut. Și apoi, FP2 mai puțin pozitiv la consumul scăzut de combustibil, dar cel mare arăta bine, așa că acesta este cel mai important pentru duminică.

Încă mai lipsește puțin aici și colo, dar este o pistă foarte provocatoare și trebuie să găsim puțin echilibrul.”

La doar 7,5 puncte în spatele McLaren înaintea Marelui Premiu al Statelor Unite, Ferrari se află în P4 în campionatul constructorilor. Dar unde se află în comparație cu rivalii lor de mijloc din Texas?

„Suntem foarte, foarte aproape, așa cum a fost de la începutul anului”, a spus Leclerc. „Trebuie doar să încercăm să facem totul perfect pentru a-i învinge și să fim consecvenți în munca noastră până la sfârșitul sezonului”, a conchis el.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss